Bavarski brend dizajnira najšarmantnije ogrlice i povodce za pse

@isartau

Pet industrija u posljednjem desetljeću je doživjela pravi procvat pogotovo nakon pojave društvenih mreža poput Instagrama. Mali brendovi koji bi izvan granica svoje države možda ostali nepoznati u kratkom su se vremenu uspjeli probiti na svjetska tržišta. Isartau je kreativni studio u Njemačkoj koji dizajnira šarmantne ogrlice i asesoar za pse. Povodci su neizostavan predmet bez kojeg vlasnici pasa ne izlaze iz doma. Ljetne šetnje na morskim destinacija ili odlazak na daleka putovanja začinite divnim komadima iz nove kolekcije Isartau, ručno proizvedenih u Bavarskoj.

Povodci i asesoar bez kojih ljubimci ne napuštaju dom

Dizajneri studija Isartau osmislili su kolekciju povodaca i ogrlica za pse izrađenih od materijala koji se inače koriste za sportsko penjanje i jedrenje. Stoga možete zaključiti da je kvaliteta pri proizvodnji na prvom mjestu, no niti estetika nije izostala. Divne pastelne boje krase najnoviju kolekciju kao stvorenu za ljeto i sve koordinirane modne kombinacije ljubimaca i ‘njihovih ljudi’. Dostavljaju u Hrvatsku i to u roku od nekoliko radnih dana. No, možete naručiti i potpuno personalizirane ogrlice i povodce s dužinom, bojom i kopčama po želji.

@isartau

Povodci sjajno leže u ruci, a zahvaljujući specijalno osmišljenom elastičnom dizajnu, iznenadni trzaj ljubimca povodac će amortizirati. Zahvaljujući kombinaciji s mikro vlaknima ogrlica ili povodac neće se uništiti ako se pas odluči i okupati, a vrlo brzo će se osušiti bez neugodnog mirisa. Na službenom web-shopu zavirite na najnovije modele u bojama ljeta bez kojih nećete poželjeti otići na godišnji odmor.

@isartau

Foto: Instagram (@isartau), Isartau

0