Ovaj je potez Vatrenih razgalio svijet – o njemu bruje društvene mreže
Ovaj je potez Vatrenih razgalio svijet – o njemu bruje društvene mreže

Ovaj je potez Vatrenih razgalio svijet –
o njemu bruje društvene mreže

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu održanom u Katru. Iza ove naizgled šture informacije krije se cijeli splet emocija. No, prevladava – ponos.

Neizmjerno smo ponosni na trud naših reprezentativaca i uspjeh koji su postigli uvrštavanjem u tri najbolje reprezentacije svijeta.

A osim o njihovom zapaženom uspjehu, svjetska javnost bruji i o potezu koji su izveli prilikom dodjele brončanih medalja. Naime, reprezentativci su na podij pozvali i svoje mališane, a fotografije na kojima poziraju s djecom ubrzo su preplavile društvene mreže i izazvale opće oduševljenje.

Bio je to uistinu dirljiv prizor koji će se još dugo pamtiti.

Odabranici Zlatka Dalića uspješno su savladali posljednju prepreku ka brončanoj medalji i razveselili brojne navijače diljem Lijepe naše.

Isti će im moći i uživo čestitati na njihovom zapaženom uspjehu na velikom dočeku  na zagrebačkim ulicama. Slijetanje aviona s hrvatskim nogometašima predviđeno je u 17:10 sati, a glavni dio programa dočeka u nedjelju bit će održan na Trgu bana Josipa Jelačića.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori