Popijte pivo Zeko je reko i pomognite udruzi Indigo i maloj Smiley

Popijte pivo Zeko je reko i pomognite
udruzi Indigo i maloj Smiley

Udruga Indigo već niz godina pomaže u zaštiti i udomljavanju životinja, ali i edukaciji vlasnika kućnih ljubimaca, do sada su udomili preko 2500 pasa, a one kojima su pomogli nemoguće je izbrojati. Tako su prije 20-ak dana postali skrbnici 5-mjesečne mješanke Smiley, koja je imala „bliski susret“ s psom, koji ju je ugrizao za glavu i ranio pored oka.

Pomozite malenoj Smiley

„Smiley je i dalje veselo i zaigrano štene, no dva tjedna nakon napada krenuli su ozbiljni problemi, potencijalno uzrokovani ozljedom. Osim gastroenteroloških smetnji, Smiley je proživjela napadaje koji podsjećaju na epileptične“, priča nam Dori Peši, volonterka udruge i nastavlja:

„Unatoč tome što je napravljen neurološki pregled koji je rezultirao urednim nalazom, Smiley nije dobro i potrebno je napraviti kompletniju pretragu kako bi se utvrdilo što nije u redu. Naručena je na kompletnu laboratorijsku obradu za epilepsiju, test pre i postprandijalnih žučnih kiselina te MR glave. Nažalost, nijedna od navedenih pretraga nije besplatna; naprotiv, košta poprilično pa je Indigu potrebna pomoć za podmirivanje troškova za Smiley.“

Zeko je reko za Udrugu Indigo

Ovaj put u pomoć im je priskočila Pivovara Medvedgrad koja nastavlja s kuhanjem humanitarnih piva u sklopu projekta Dobri duh te ove godine jedna kuna od svake prodane boce i dvije kune od svake litre točenog piva Zeko je reko odlazi za pokrivanje troškova udruge Indigo odnosno liječenje i dijagnostiku za malenu Smiley. 

Ako želite pomoći možete uplatiti donaciju direktno na račun udruge IBAN HR1123600001102382959 s naznakom „Smiley“. Ili jednostavno sjednete na neku od terasa pivnica Medvedgrad, potražite Zeko je reko na policama svih boljih trgovina ili naručite online na shop.pivovara-medvedgrad.hr te kupite i popijte ovaj pitki saison s 5,1% alkohola.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori