Dva dana tuluma u šumi Tuškanca

swanky-65

Ukoliko još niste doživjeli magičnu atmosferu jedinog adventa u šumi, Pop Up Winter Gardena, sada je pravo vrijeme da to promijenite! Ovog vikenda očekuju vas nastupi čak šest DJ-a koji će se pobrinuti za dobro raspoloženje, a na vama je samo da se pojavite na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija Ljetnoj pozornici Tuškanac!

Odlični DJ-evi će vas rasplesati, a najbolje craft pivo, burgeri, nezaobilazno kuhano vino i još pregršt fine klope razveseliti vaša nepca. Stoga iskoristite jedan od posljednjih ovogodišnjih dana kako biste pronašli urbanu i veselu oazu u šumi Tuškanca jer vas očekuje sjajan program koji donosimo u nastavku.

swanky-86

30. prosinca, posljednjeg petka ove godine rasplesat će vas tri DJ-a, i to redom DJ Pill Jackson, Borna Kokić i Sinke Fresh. Staru godinu, 31. prosinca, možete ispratiti čak dva puta! U podne najmlađi mogu dočekati dječju Novu godinu uz razbijanje Grinch pinnate, dječji šampanjac i nastup dječjeg zbora.

Od 20h, očekuju vas nastupi tri DJ-a Flaneura, Halausa & Full Ferryja koji će se pobrinuti za nezaboravan ulazak u Novu godinu!

0