Pokrenut novi portal Cover.Style

Pokrenut novi portal Cover.Style

 

 

Cover.Style

Hrvatska medijska scena od 4. srpnja 2017. godine postala je bogatija je za lifestyle/celebrity web platformu, cover.style. Iza portala stoji glavna urednica Sandra Njavro, koja je u posljednjih 25 godina uspješno «plovila» kao urednica i novinarka u lifestyle magazinima Gloria i Story. Svoje iskustvo i znanje odlučila je iskoristiti u digitalnim medijima.

“Moja ljubav s web novinarstvom ne traje dugo. Ime joj je Cover, prema riječi koju sam izgovarala na svakom deadlineu, riječi koja mi je donosila i radost i tugu. Ipak, nastalo je također iz ljubavi, nakon što sam više od dva desetljeća radeći u magazinskom novinarstvu naučila pronalaziti top priče, vrijedne naslovnica. Zato sam iznimno ponosna što vam mogu predstaviti novu lifestyle/celebrity platformu koja će, vjerujem, svojim izborom priča, intervjua i tema obogatiti medijsku scenu te zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih. Vjerujem da će vas Cover.style osvojiti na prvu, da će te u svakoj našoj priči pronaći puno ljubavi, truda i kvalitetnog medijskog rada. Mi ćemo se truditi da iz dana u dan budemo bolji, da budemo web platforma na koju će te se uvijek rado vraćati”, rekla je glavna urednica Sandra Njavro.

Sandra Njavro

Sandra Njavro

Cover.Style

Ono što Cover.style čini drugačijim je sadržaj koji će dijelom uređivati i neke javne osobe te se po prvi puta okušati u ulozi novinara. Tako će između ostalih rubriku Odlikaši raditi Nina Badrić, dok će urednica beauty rubrike biti Tatjana Dragović. Kroz autorske tekstove na Cover.styleu, gostovali su i cijenjeni estetski kirurg dr. Siniša Glumičić i Igor Štimac, bivši izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Na Coveru će te imati priliku pronaći i tekstove putopisca Vlade Šestana, te stručnjaka za filmsku umjetnost Joshija Tomića.

Cover.style priprema i inovativnu gastro rubriku, gostovanja poznatih hrvatskih, ali i svjetskih kuhara, modnu rubriku po uzoru na vodeće svjetske medije, ali i street style reportaže iz svih hrvatskih gradova koje će uređivati sestre Slavica i Ane Josipović. Cover.style će pisati o atraktivnim domaćim i stranim destinacijama za odmor, otkrivati nove hotele, atraktivne plaže, razne sadržaje vezane uz odmor i zabavu. Pratit će filmski, kazališni i kulturni sadržaj, izvještavati o svim novitetima i novostima iz bogatog svijeta kulture. Za Cover.style pisat će i mnogi blogeri, auto rubrika donosit će sve relevantne i zanimljive informacije iz auto moto svijeta, a poseban naglasak bit će na rubrike zdravlje i fitness u kojima će sudjelovati priznati hrvatski liječnici i renomirani fitness stručnjaci.

Za sve vas koji poželite biti dio ove nove lifestyle priče sve što vas zanima možete pronaći na https://cover.style/hr/, dok je sama redakcija smještena na adresi Radnička cesta 39/3. Zato pišite, komentirajte, savjetujte, ekipa Cover.stylea uvijek će naći vremena za vas.

Učitati još
Zatvori