Pogledajte tko je sve došao na zagrebačko predstavljanje prestižnog poslovnog medija Bloomberg Adria

Pogledajte tko je sve došao na zagrebačko predstavljanje prestižnog poslovnog medija Bloomberg Adria

Multimedijska regionalna platforma Bloomberg Adria kreće s radom, a na njezinom predstavljanju pojavila su se mnoga poznata lica iz svijeta biznisa. Upravo za njih će tim od 130 novinara i analitičara u pet regionalnih centara – Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Skopju i Sarajevu – kreirati specijalizirani poslovni sadržaj putem svog TV kanala, web portala, tiska i društvenih mreža. Velik je to događaj za platformu kao i za hrvatski medijski svijet. 

Prestižni medijski sadržaj uskoro će biti dostupan gledateljima i čitateljima u regiji 

Misija Bloomberg Adrije je osigurati regionalnim poduzetnicima snažnije pozicioniranje na gospodarskoj karti svijeta i povećati im vidljivost. Za to će biti zaslužna mreža od 2700 novinara i analitičara Bloomberg Newsa iz više od 120 zemalja. Prestižni medijski sadržaj će već za nekoliko dana biti dostupan gledateljima i čitateljima u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Sjevernoj Makedoniji što će uvelike utjecati na razvoj medijske kulture u Hrvatskoj. 

Brojna poznata lica na predstavljanju platforme Bloomberg Adria

Predstavljanje platforme Bloomberg Adria nisu zaobišle ni brojne poznate osobe iz poslovnog i medijskog svijeta. Na velikom događanju u njihovom zagrebačkom uredu prezentiran je program od strane vodećih žena hrvatskog poslovnog svijeta. Bloomberg Adriju tako je predstavila ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i predsjednica Uprave Philip Morrisa u Hrvatskoj Anita Letica, članica Uprave ENNA Sabina Škrtić, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Victorije Zinchuk i predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela, kao i članica Uprave Poslovne inteligencije Anita Cvetić Oreščanin i glavna ekonomistica u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) Iva Tomić.

Među brojnim poznatim uzvanicima novog vodećeg regionalnog poslovnog medija bili su i Deloitteov direktor Gordan Kožulj, financijski direktor Konzuma Uroš Kalinić, vlasnik Opereta agencije za nekretnine Boro Vujović, osnivač Infinuma i direktor Productivea Tomislav Car, predsjednik Uprave Unilinea Boris Žgomba, predsjednik HUP-a Damir Zorić te novinar i voditelj Zoran Šprajc

Foto: PR

Učitati još
Zatvori