Počeo je prvi val sniženja u Flora centru: Sve biljke i dodaci sniženi su 30%

Počeo je prvi val sniženja u Flora centru:
Sve biljke i dodaci sniženi su 30%

Krenulo je i to doba godine – doba kada počinu ljetna sniženja. Razmišljat ćemo o novoj odjeći, obući, sitnicama za kuću, o bitnim, ali i o onim nebitnim stvarima koje će se ipak nekako naći u našim košaricama. No ljubitelji biljaka znaju jednu stvar – nema bolje od onog osjećaja kada biljku ulovite na dobrom sniženju. U Vrtnom centru Flora jedno takvo sniženje počinje danas i nastavit će se u idućim tjednima jer naime sele na novu adresu (koja će biti u blizini trenutne).

Prvi od tri vala sniženja

Vrtni centar Flora objavio je na svojim web stranicama kako je danas počeo prvi val sniženja u njihovoj trenutnoj trgovini, na kojem sav asortiman možete pronaći na popustu od 30 posto, a prvi val sniženja trajat će do 10.srpnja. Nakon uzbudljivih 8 godina u trenutnom prostoru, došlo je vrijeme za novu adresu. Njihov novi, veći i poboljšani vrtni centar nalazit će se u blizini postojećeg, a otvorit će se u rujnu. Do tada će, kako kažu u Flori, imati još dva velika vala sniženja. Sve informacije do tada možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Nabavite rijetke biljke

Kao pravi ljubitelji biljaka često pišemo o njima i trudimo se svojim savjetima svakome približiti taj zeleni svijet i uzgoj koji, kada ga savladate, postaje vaša omiljena dnevna aktivnost. Većina biljaka o kojima pišemo može se nabaviti u našim vrtnim centrima, a sada kada je u Flori sniženje mnogi će se odlučiti za kupovinu “kapitalaca” čije su cijene ponekad i možda iznad naših budžeta. Ako još niste potpuni zaljubljenik u uzgajanje, možda je pravo vrijeme da krenete. Ovdje možete pročitati koje su biljke idealne ako ste tek novi u uzgoju kućnih biljaka.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori