Najpopularnija hrvatska plaža na Instagramu, na koju svi dolaze ‘okinuti’ fotku

Najpopularnija hrvatska plaža na Instagramu, na koju svi dolaze ‘okinuti’ fotku

Najljepše jadranske plaže

Već smo pisali o najljepšim jadranskim plažama koje morate posjetiti, no da naša obala i dalje skriva prave dragulje – nije iznenađenje! Planirate li vikend u Dubrovniku ili se već nalazite tamo, svakako posjetite idiličan predio Konavla. Tamo se, naime nalazi plaža, skrivena od pogleda, pomalo nedostupna, no izgledom i doživljajem mora – prekrasna. Radi se o šljunčanoj plaži Pasjača u Konavlima, točnije plaži u malom mjestu Popovići.

Plaža Pasjača u Konavlima

Ova prekrasna plaža nalazi se iza strmih litica, a do nje jedino možete doći spuštajući se niz duge, prilično fotogenične i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu. Stijena je na 250 m nadmorske visine, tako da je spust, no i uspon, mala avantura za sebe. Na plaži nije gužva, a niti brodice ne zaklanjaju vidik prema morskom horizontu. Ovaj idealan položaj djelomično je zbog nepristupačnog terena, a djelomično zbog njezinog tajanstvenog položaja.

No, kako god bilo, ovoga ljeta društvena mreža Instagram ponovno će obilovati fotografijama ove prekrasne plaže… I ako se nađete tamo, svakako nemojte propustiti zabilježiti trenutak spuštanja, a i boravka na jednoj od rijetkih poludivljih plaža na kojima ćete uživati u moru, suncu, tišini i prirodi koja vas okružuje…

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by CRO destinations (@cro_destinations) on

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Cromania.pl Agnieszka Grudziąż (@cromaniapl) on

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Zivot krade, more vrati ?? (@soul_by_the_sea) on

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

A post shared by Anne Siri Lorentzen (@annesirilor) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori