Stylish platnene torbe s potpisom ruske dizajnerice već nose sve trendseterice

Stylish platnene torbe s potpisom ruske
dizajnerice već nose sve trendseterice

@the.aket

Poznate trendseterice, pogotovo one s adresama u Parizu i Moskvi vole fotkati svoje jutarnje rituale. Točnije, one uz šalicu kave na nekom lijepom mramornom stoliću, čašu cijeđenog soka i poželjno je da se u kadru vide cipele i torba. No, ne i bilo koja torba već ona eco-friendly koja još k tome i izgleda jako stylish. Moda i trendovi mijenjaju se i sve više je brendova koji posebnu pozornost posvećuju ekološkom načinu proizvodnje i potpuno prirodnim materijalima. Ruska dizajnerica svojim je modelima privukla pažnju čim je prve komade objavila na Instagram profilu @the.aket.

Platnene torbe ruskog brenda Aket

@the.aket

Iako je primarna ideja njihove proizvodnje bila briga o tome da se očuva naš planet i zemlja ostane zelena, mnogi su platnene torbe počeli nositi onako iz modnog trenda. Moramo priznati da torbe s potpisom ruske dizajnerice Daše i njezinog brenda Aket izgledaju jako cool. Rado bi ih ponijeli u kupovinu namirnica, ali i na gradsku špicu za kavu s frendicama. Biorazgradive su i meke, ali dovoljno čvrste pa ćete ih koristiti dugi niz godina. Peru se na nižoj temperaturi u perilici ili ručno, a uzorak će zahvaljujući posebnoj tehnici ostati postojan i netaknut. Aket je svoju popularnost stekao zahvaljujući minimalističkom dizajnu koji danas više nego ikada do izražaja dolazi kroz estetiku Instagramskih postova.

Trendseterice iz kuće ne izlaze bez njih

@the.aket

Bez obzira na to jeste li potpuni eko-entuzijast ili su vaši pokušaji na samom početku, važno je da svi malo više osvijestimo i preispitamo svoje potrošačke navike. Prije svega one modne, jer zaista kupujemo vođeni sniženjima i trendovima koje vidimo na društvenim mrežama, no razmišljamo li o tome kakav učinak to ostavlja na naš okoliš? U posljednje vrijeme zabilježena je povećana potražnja za veganskim i eco-friendly etiketama. Upravo ova druga krasi svaki komad iz kolekcije Aket, a za upite o dizajnu po želji i uvjetima dostave kliknite ovdje.

Učitati još
Zatvori