Koje vas super stvari čekaju ovaj vikend na Placu Mljacu

Koje vas super stvari čekaju ovaj
vikend na Placu Mljacu

Već nekoliko dana na Trešnjevačkom placu u Zagrebu dešava se odličan program projekta Plac Mljac. Osim odlične klope i pića na legendarnoj zagrebačkoj tržnici sada posjetitelje i goste razveseljava, no i u ritmovima pokreće odličan glazbeni program. Chill zona, lampioni, divno uređenje, a sve pod vedrim zagrebačkim ljetnim nebom odličan razlog su za zaputiti se danas i sutra navečer do Trešnjevke.

Plac Mljac za odličan vikend provod

Znamo da je danas važan dan za hrvatski sport i da će cijela zemlja s najvećom pozornošću pratiti utakmicu Hrvatska – Rusija, no zašto ju ne biste gledali u jednom od trenutno najljepših zagrebačkih ambijenata na otvorenom. Tim više što će gastro ponuda tijekom trajanja utakmice biti za prste polizati – svinjska rebrica s krumpirom i paradajz salatom, domaći naresci (kobasa, špek), domaći sir i vrhnje, štrukli! A nakon utakmice kreće tulum uz koncert Trnje live acoustic benda!

Nedjelja je rezervirana za nešto drugačiju zabavu i provod. Od 19 sati placom će vladati starozagrebačke i gipsy swing melodije Trešnjevačkih fakina, dok vas od 20 sati čeka sjajni Matija Cvek – savršeni završetak Placa Mljaca!

Učitati još
Zatvori