Pioniri veterinarske prakse u Hrvatskoj ove godine slave 30 godina rada
Pioniri veterinarske prakse u Hrvatskoj ove godine slave 30 godina rada

Pioniri veterinarske prakse u Hrvatskoj ove
godine slave 30 godina rada

Jedna od veterinarskih ambulanti koja uživa povjerenje Zagrepčana već dugi niz godina, su Specijalističke veterinarske ambulante Marković koja ove godine slavi 30. rođendan. Koliko su veterinari važni i presudni u životu svakog vlasnika kućnih ljubimaca, nije potrebno ni spominjati. Vole ih naši kućni ljubimci, a nas čine sretnima jer bez njihove pomoći našeg kvalitetnog suživota nema. Vrijedni veterinari ove ambulante tako su već dugi niz godina posvećeni brizi za naše male životinje. 

30 godina duga tradicija 

Specijalističke veterinarske ambulante Marković, osnovane 1992. godine, među prvim su veterinarskim ambulantama za male životinje u Republici Hrvatskoj. Posvećeni upravo brizi i njezi kućnih ljubimaca, a neposredno i njihovih vlasnika, od prvog dana karakterizira ih stručnost, profesionalnost i prije svega individualan pristup čime su zaslužili povjerenje brojnih građana. Kvalitetna usluga u Specijalističkim veterinarskim ambulantama Marković njihov je trademark, a posebno se ističu kvalitetnim kadrom i konstantnim stručnim ulaganjem u svoje zaposlenike. 

Upoznajte Tim u Specijalističkim veterinarskim ambulantama Marković

Igor Marković, osnivač i vlasnik, od prvog dana rada, dok je liječenje kućnih ljubimaca u Hrvatskoj bilo u povojima, pokrivao je sve segmente male prakse, da bi se kroz nadolazeće godine profilirao kao vrstan kirurg i porodiljac. Također, među osnivačima je Udruženja veterinara male prakse i na toj poziciji se ustrajno, zajedno s kolegama, borio za dignitet i napredovanje struke te ga se može smatrati i jednim od začetnika male prakse na ovim prostorima.

 Sandra Mišić Ivšić, vet.teh. je uz dr. Markovića stasala u vrsnog tehničara, čiji posao uvelike nadilazi zadanu struku te je preuzela i jedan segment organizacije rada ambulante i odgovorna je za svakodnevno funkcioniranje ambulante.

Željka Starčević, dr. vet. med., članica je tima skoro od samih početaka rada ambulante. Područje njenog interesa je interna medicina s posebnim naglaskom na dermatologiju i endokrinologiju.

Božica Pernarić, dr. vet. med. Vrstan je stručnjak na području interne medicine, s posebnim  naglaskom na kardiologiju i UZV dijagnostiku.

Lucija Sučić vet tehničar, kontinuiranim je radom i učenjem postala vrstan tehničar i član tima koji pokriva sve segmente svog područja rada, s dodatnim usmjeravanjem u smjeru anesteziološkog tehničara.

Katarina Marjanović, dr. vet. med. pridružila se timu nakon završenog internship programa na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu u trajanju od godinu dana. Područje njenog interesa je interna medicina, s posebnim naglaskom na bolesti urogenitalnog trakta, te dermatologija.

Antonia Dravinski dr. vet. med. dolazi s iskustvom rada u maloj praksi, a dodatno usavršavanje u području kirurgije i stomatologije predstavljaju područja njenog posebnog interesa. 

Marin Mazić, dr. vet. med. , stjecanjem iskustva u svakodnevnoj praksi, odlučuje svoje područje interesa usmjeriti prema općoj kirurgiji i oftalmologiji. 
Bojana Vinčić, dr. vet. med. , pridružila se timu kao već iskusni veterinar i stručnjak u području kirurgije i anesteziologije, te je zaslužna za edukaciju kolega iz područja anesteziologije.

Nikola Bunevski dr. vet. med. , vanjski je suradnik ambulante, te vrstan kirurg.

Dugogodišnji partneri u razvoju Specijalističke veterinarske ambulante Marković svakako je Purina. Ulaganjem u izgled ambulante te u stručni razvoj zaposlenika, važni su i savjetnici o prehrani pasa i mačaka sa specifičnim potrebama. Zahvaljujući već više od 85 godina iskustva iza sebe i timu veterinara, nutricionista, prehrambenih znanstvenika i stručnjaka za ponašanja životinja, Purina je stručnjak za prehrambene potrebe kućnih ljubimaca posvećen kreiranju recepata koji su dobri za zdravlje, dobrobit i dugovječnost, kao i nepce naših ljubimaca. Purina je dio tvrtke Nestlé, globalnog lidera u prehrani, zdravlju i dobrobiti. Više informacija pronađite ovdje. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori