Zanima vas kako izgleda pakiranje Journal Boxeva? Zavirite s nama u Pick&Pack
Zanima vas kako izgleda pakiranje Journal Boxeva? Zavirite s nama u Pick&Pack

Zanima vas kako izgleda pakiranje Journal Boxeva? Zavirite s nama u Pick&Pack

Svakih nekoliko mjeseci na adrese naših partnera, klijenata, suradnika i prijatelja portala, ali i na adrese vas čitatelja, stižu sada već tradicionalni Journal Boxevi. Kutije su to prepune proizvoda naših partnera, spremne da uljepšaju svakodnevicu svakome tko ih dobije. Posebnost svakog našeg Boxa je ta da je svaki oslikan od strane različitih hrvatskih umjetnika i pravo je malo umjetničko djelo koje svi volimo imati na policama. No jeste li se ikada zapitali gdje se događa čarolija prije čarolije? Tj. gdje se naši Boxevi pakiraju kako bi stigli u tip-top izdanju na odabrane adrese.

Journal_Pick and pack-13

Odgovor je Pick&Pack. Ova tvrtka naš je pouzdani partner koji nudi sva moguća rješenja u vezi pakiranja i transporta, tako da mi možemo biti u potpunosti sigurni da će oni stići na pravu adresu točno onako kako smo ih i zamislili. Posjetili smo ih ovaj tjedan kako bismo vam malo dočarali atmosferu koja vlada pri pakiranju novih izdanja Journal Boxeva.

Journal_Pick and pack-11
Journal_Pick and pack-5
Journal_Pick and pack-33
Journal_Pick and pack-17
Journal_Pick and pack-16

Gdje se pakiraju Journal Boxevi?

Kutije iznenađenja s proizvodima naših partnera važan su dio našeg poslovanja i jako nam je bitno da od same ideje do realizacije proces bude besprijekoran. Zato smo pakiranje i pripremanje prepustili rukama profesionalaca. Pick & Pack nudi kompletnu logistiku za vašu e-trgovinu i možete se pouzdati u njih u svakom koraku od skladištenja i pakiranja do brze i precizne dostave. S njima, vaša web trgovina postaje učinkovitija, pouzdanija i spremnija za rast. S njima, naši Boxevi stižu na odabrane adrese – točno i precizno.

Journal_Pick and pack-24
Journal_Pick and pack-43
Journal_Pick and pack-39
Journal_Pick and pack-50
Journal_Pick and pack-47
Journal_Pick and pack-26
Journal_Pick and pack-49
Journal_Pick and pack-20

Pick&Pack je rješenje za vašu e-trgovinu

Pick & Pack pruža potpunu podršku manjim i većim web trgovinama kako bi im pomogao osloboditi se niza logističkih zadataka. Osigurava tako  skladištenje vaših proizvoda čime štedite prostor i troškove vlastitih skladišta. Bez obzira na količinu, vaša roba je uvijek spremna za brzu dostavu.

Ne morate brinuti za vašu robu i proizvode jer će oni biti pravilno upakirani  Naša ekipa osigurava da svaki proizvod bude pravilno upakiran i označen, što pomaže u smanjenju oštećenja tijekom prijevoza i ostavlja pozitivan dojam na vaše kupce.

Journal_Pick and pack-48
Journal_Pick and pack-44
Journal_Pick and pack-9

Brza i pouzdana dostava

Brza i pouzdana dostava ključna je za zadovoljstvo kupaca. Pick&Pack koristi preko 45 kurirskih službi kako bi se osiguralo da svaka pošiljka stigne na vrijeme. Praćenje u stvarnom vremenu omogućuje vam da znate gdje se vaša roba nalazi u svakom trenutku.

Journal_Pick and pack-2
Journal_Pick and pack-1
Journal_Pick and pack-18

Bez obzira imate li mali ili veliki biznis – Pick&Pack je vaš pouzdani partner

Ono što Pick&Pack čini nezamjenjivim u našem poslovanju, a vjerujemo da će se svidjeti i vama je to što nude jednostavnu API integraciju koja centralizira upravljanje svim logističkim procesima. Sve što vam treba, od narudžbi do praćenja, dostupno je na jednom mjestu. Osim toga sistem povrata i zamjena je efikasan i brz,  a cijeli proces je bezbolan. Na raspolaganju vam je i brza korisnička podrška koja je tu da u stvarnom vremenu riješi sve vaše probleme. Nije ni čudo da smo ih onda odabrali kao važne partnere.

Journal_Pick and pack-14
Journal_Pick and pack-8

Prepustite taj dio poslovanja profesionalcima

Blagdani su bliže nego što mislimo, a iako znamo kako će izgledati prosinac nekako nas uvijek iznenadi i mnoge stvari obavljamo doslovno u zadnji čas. Tako je i s božićnim poklonima, u našem slučaju Journal Christmas Boxom. On je već u pripremi, a znamo da ga marljiva ekipa (+100 zaposlenika) već priprema i da će na adrese naših klijenata stići besprijekorni. Kako i ne bi s takvim iskustvom. Pick&Pack je naime u prošloj godini poslao više od 4.000.000 paketa, dostavljaju u sve zemlje svijeta (preko 45 kurirskih službi) i nude mogućnost plaćanja pouzećem u čak 14 europskih zemalja, što u brojkama znači da je njihov doseg više od sto milijuna potencijalnih korisnika za par dana. Impozantno, zar ne?

Journal_Pick and pack-32

Custom pakiranje

Ono što je važno naglasiti, a u našem poslovanju je to recimo poprilično bitno, je to da Pick&Pack nudi mogućnost custom pakiranja. Naši Journal Boxevi su doista posebni, ali apsolutno vjerujemo kako su i vaši proizvodi takvi i zaslužuju najbolji tretman od strane vrhunskih profesionalaca. Možete se koristiti i njihovom aplikacijom koja omogućuje da vašu web trgovinu spojite jednim klikom. Za Božić si ove godine poklonite lakše poslovanje kroz ruke profesionalaca. Sve detalje potražite na https://pickpack.hr/.

Journal_Pick and pack-42
Journal_Pick and pack-25

Ideja i tekst: Ana-Marija Topolčić

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori