La Grma je idealna wedding lokacija za jesensko vjenčanje
La Grma je idealna wedding lokacija za jesensko vjenčanje

La Grma je idealna wedding lokacija
za jesensko vjenčanje

Jesen nam službeno stiže za svega par dana, no možemo reći kako se već osjeti u zraku. Dani su sve kraći, a opasne ljetne vrućine su već daleko iza nas. Upravo je jesensko doba jedno od onih u kojem će mnogi parovi ovjekovječiti svoju ljubav. Iako proljeće i ljeto i dalje glase kao najpopularnije sezone vjenčanja, jesen će ih možda skinuti s trona. Točnije, jesen je vrijeme u kojemu i dalje uživamo u sunčanim danima, vani nisu paklene vrućine i samim time ne postoje ograničenja u našoj vjenčanoj garderobi. Generalno gledamo jesen izgleda kao poprilično idilično vrijeme za vjenčanje.

La Grma idealna je jesenska wedding destinacija

Ako ste u procesu planiranja vjenčanja i odlučili ste se upravo za jesensko vjenčanje, imamo odličnu lokaciju za vas! Svoja vrata, La Grma, otvorio je 2016. godine, a svake godine ostaje kao jedna od najpoželjnijih wedding destinacija. Smješten u park-šumi Grmoščica, La Grma, pruža vjenčanu idilu. Dio prostora smješten je vani, dok je drugi dio u zatvorenom dijelu – to vam pruža mogućnost podjele ceremonije. Točnije, vanjski dio prostora savršen je za doček gostiju i prvi dio večeri, dok je unutrašnji dio idealan za pravu party atmosferu.

Ono što je naš posebno oduševilo kod La Grme, jest moderan pristup posluživanja hrane. Opisali bi ga kao mini food festival u kojem svatko može odabrati svoju omiljenu hranu. Hrana na raznim štandovima, koji podsjećaju na food truck-ove odličan su način dočeka gostiju i početak cijele ceremonije.

Malo je reći da je La Grma zaista odlična wedding destinacija. Kao što smo rekli na samom početku, ukoliko ste u procesu planiranja vjenčanja, definitivno uzmite u obzir ovu lokaciju. Sve informacije možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Foto: La Grma

Učitati još
Zatvori