Ovaj božićni poklon točno zna što vam treba – zato je jedan od najpopularnijih ove godine 
Ovaj božićni poklon točno zna što vam treba – zato je jedan od najpopularnijih ove godine 

Ovaj božićni poklon točno zna što vam treba – zato je jedan od najpopularnijih ove godine 

Krenuo je blagdanski šušur i ovih dana sve će naše misli biti usmjerene u kupovinu božićnih poklona, prikupljanje blagdanskih ukrasa i pripremanje druženja i zabava s našim najmilijima. Ovo prvo, često predstavlja najveći izazov jer treba odabrati prave poklone za prave ljude. Nikada nije dobro razmišljati ishitreno i na prvu, za dobar poklon važno je promisliti. Želimo poklanjati nešto što će ipak ostaviti traga u trajnosti i nešto što drugoj osobi itekako može uljepšati život. Imamo idealan prijedlog.

Kako odabrati pravi božićni poklon?

Osmijeh je definitivno odraz duše, ali i ljepote čovjeka, jer iskrenu emociju teško nešto drugo može zamijeniti. Zato ovih blagdana svojim najbližim osobama poklonite osmijeh – u doslovnom i u prenesenom značenju. Do pravog i zdravog osmijeha dolazi se redovitim odlascima zubaru i pravilnom oralnom higijenom. Sve kreće od odgovarajuće četkice za zube. Izaberite onu najbolju koja će umjesto vas znati što vam točno treba. Takva je najnaprednija Philips Sonicare 9900 Prestige sonična četkica za zube. 

Philips Sonicare 9900 Prestige uvijek zna što želite

Najnaprednija Philips sonična električna četkica za zube prepoznaje vaš stil četkanja i prilagođava vam se dok čistite zube s Premium All-In-One glavom četkice koja je jedino što vam treba za čišće i bjelje zube te zdravije desni. SenseIQ sonična tehnologija osjeća pritisak, pokret i pokrivenost i tako se prilagođava vama automatski i u stvarnom vremenu. Ono što ju čini drugačijom od drugih je to da ćete rezultate vidjeti već nakon 2 dana, a u samo dva tjedna vaše će desni biti do 15 puta zdravije. Zaboravite na naslage zahvaljujući soničnoj tehnologiji. Dok četkate, do 62 000 pokreta vlakana i dinamično usmjeravanje tekućine pomažu očistiti teško dostupna područja, ostavljajući izvanredan osjećaj svježine i čistoće u vašim ustima. Sve to možete pratiti i preko aplikacije Philips Sonicare koju pokreće umjetna inteligencija. Vaši podaci o četkanju uvijek su sinkronizirani pa vam je personalizirano vođenje uz pametne značajke uvijek pri ruci.

Idealno vrijeme za kupovinu 

Sad je idealno vrijeme za kupovinu božićnih poklona, jer uz kupnju Philips Sonicare 9900 Prestige četkice na Sancta Domenica webshopu, dobivate kod za 35% popusta na Lancome L’Absolu ruž za usne na lancome.hr. Četkica dolazi u elegantnoj i kompaktnoj putnoj torbici koja se može ubaciti u bilo koju torbu te vam tako osigurati bezbrižnu praktičnost dok ste izvan kuće. Izdržljiva torbica obložena je na dodir mekom kožom prihvatljivom za vegane. Idealna kao poklon, ali i kao dio vaše beauty rutine – Philips Sonicare 9900 Prestige jedino je što vam treba da s lijepim osmijehom uđete u godinu pred nama. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori