Ovoga Božića poklonite neprocjenjiv dar – više slobodnog vremena
Ovoga Božića poklonite neprocjenjiv dar – više slobodnog vremena

Ovoga Božića poklonite neprocjenjiv dar
– više slobodnog vremena

Vrijeme nam je postalo najdragocjenija valuta jer moderni život pred nas stavlja visoke zahtjeve i ne stižemo uvijek napraviti baš sve što bismo htjeli. Zato vam mi ovoga Božića predlažemo da usporite i više uživate u onim ugodnim i opuštajućim aktivnostima koje vas pune energijom i život čine vrijednim življenja. Sve ostale aktivnosti koje su nam prijeko potrebne, ali u njima toliko i ne uživamo, pokušajmo sebi olakšati i ubrzati. A kada smo gotovi, možemo nesmetano uživati u toliko željenom slobodnom vremenu koje možemo posvetiti sebi i ljudima koje najviše volimo.

Vrijeme na dar

Vrijeme nema cijenu, zato sebi i ljudima koje volite poklonite najdragocjeniji dar. Pametna parna postaja Philips PerfectCare 8000 je jedna od onih stvari koje nam u tome mogu pomoći. Ova će vam  parna postaja donijeti lakoću glačanja i veliku uštedu vremena, a vašoj odjeći i domu besprijekoran stil.

Svi želimo da nam odjeća izgleda lijepo i uredno, dok istovremeno na glačanje ne želimo trošiti puno vremena, a ova pametna parna postaja omogućava upravo to. Uz nju ćete odjeću izglačati 40% brže u odnosu na obično glačalo i usput dobiti vrijeme koje možete iskoristiti za gledanje božićnog filma, uživanje u izradi ukrasa s djecom, šetnju adventskim štandovima s društvom li blagdanski shopping. Uostalom vi najbolje znate što je ono za čime žudite, a nikako da nađete vremena za to!

Ovoga Božića birajte dar koji će vama, a onda i ostatku obitelji, učiniti život ljepšim i ugodnijim. Parna postaja odličan je poklon i za vama drage ljude, sestru, mamu ili baku, ali i supruga, brata ili najboljeg prijatelja. Uz ovaj pametni kućanski uređaj, svi će glačati s lakoćom.

Pametna tehnologija

Pametna parna postaja Philips PSG8140/80 ističe se svojim performansama i dizajnom te predstavlja premium proizvod koji se uklapa u svaki prostor. Ono što nas kod ove parne postaje posebno veseli je to što više ne trebamo sortirati odjeću koju glačamo niti stalno povjeravati je li glačalo prevruće, a gotovo je i sa strahom od progorijevanja.

Nema čak ni podešavanja temperature jer parna postaja Philips PSG8140/80 uz funkciju OptimalTEMP garantira da ćete sve savršeno ispeglati na jednoj jedinstvenoj postavci temperature pogodnoj za sve vrste tkanine i da niti jedna neće progorjeti. Stopalo parne postaje može se ostaviti na odjeći ili dasci za glačanje bez straha od progorijevanja uništavanja odjeće.

Speed Mode funkcija automatski prilagođava količinu pare brzini glačanja, a može skratiti vrijeme glačanja do 40 posto u usporedbi s klasičnim glačalom. Što brže prelazite preko tkanine, para i pritisak su jači, a to vam pomaže da što brže završite s glačanjem. 

Sigurno ste se bar jednom u životu na drugom kraju grada i u panici pitali jeste li isključili glačalo. U takvim bi vam slučajevima dobro došlo automatsko isključivanje. Ovaj pametni uređaj o takvim situacijama brine umjesto vas. Ukoliko je neaktivna 10 minuta, parna postaja se sama gasi, tako da nikad više nećete juriti kući s posla da biste provjerili jeste li isključili glačalo. 

Ne smijemo zaboraviti ni ostale prednosti ove parne postaje, poput pritiska pare od 8,5 bara, koja s lakoćom zaglađuje i najneposlušnije tkanine. Snažna i neprekidna para tijekom glačanja omogućava sjajne rezultate glačanja veće količine odjeće, puno efikasnije nego sa standardnim glačalom.

Automatski vertikalni ispust pare omogućava jednostavno okomito glačanje i osvježavanje odjeće, zavjesa i ostalih tkanina. Napredni senzor pokreta prepoznaje pokrete u svim smjerovima pa haljine, jakne i zavjese možete lako osvježavati i glačati i okomito. 

Ova je parna postaja iznimno lagana za rukovanje jer model PSG8140 ima stopalo teško samo 0.8 kg. Baza od nehrđajućeg čelika otporna je na ogrebotine i dvostruko je tvrđa od uobičajene aluminijske. Veliki spremnik vode od 1,8 litara omogućuje duže glačanje bez dopune. Kako bi sve bilo još jednostavnije, parna postaja sama javlja kada je vrijeme za brzo i jednostavno čišćenje kamenca. Ovaj čarobni pomoćnik donosi novo iskustvo u kojem jedan od onih kućanskih poslova u kojem baš i ne uživate, postaje lagan, a rezultati vrhunski. 

Onda, jeste li odlučili u čemu ćete prvo uživati nakon što se brzo i jednostavno riješite brda neispeglane odjeće?

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori