Najljepši cvjetni aranžmani s potpisom cvjećarke koju obožava kraljevska obitelj

Najljepši cvjetni aranžmani s potpisom cvjećarke koju obožava kraljevska obitelj

Philippa Craddock
@philippacraddock

Kad se u vlastitom porftoliju možete pohvaliti s klijentima kao što su, između ostalih, Kensingtonska palača, modni brendovi poput Hermesa, Christian Diora i Alexandera McQueena, britanski Vogue, Lancome, Jo Malone… onda je uistinu jasno kako je riječ o nekome tko fantastično radi svoj posao! Philippa Craddock, londonska cvjećarka, može upravo to! Svoju je cvjećarnu utemeljila 2009. godine, a od tad su se proširili do globalnih razmjera te danas imaju dva studija na dvije prestižne lokacije: u središtu Londona, studio koji služi za evente i održavanje cvjećarske škole, te drugi u Sussexu, za product development, film i fotografiju.

Fokusiraju se na sezonalnost, a cvjetne instalacije rade za vjenčanja, privatna događanja te različite kampanje i projekte. Veliki naglasak stavljaju na sezonalnost i održivost, a klijenti ih hvale zbog bliskog odnosa i topline koje sa svakim ostvaruju.

Philippa Craddock
@philippacraddock

Nedavno su pokrenuli cvjećarsku školu i online digitalne radionice te su lansirali prvu kolekciju proizvoda s vlastitim potpisom. Ostvarili su brojne suradnje s izvanrednim dizajnerima te surađuju s brojnim muzejima i modnim kućama kako bi stvorili divne proizvode za svoje klijente. Naravno, u svakom proizvodu i u svakom aranžmanu neizostavan je “sastojak” ljubav, odnosno sve rade s punim srcem, kako sami kažu.

Philippa Craddock
@philippacraddock

Philippa je samouka cvjećarka, a ostatak ekipe ima različitu “pozadinu”, odnosno riječ je o stručnjacima s područja fotografije, produkcije, metalurgije, stolarije i mode. Osim što poštuju međusobnu raznolikost, svaki član tima dijeli istu strast prema cvijeću i prihvaćaju floristički pristup cijelom poslu.

Philippa Craddock
@phlippacraddock

U svojem radu, uvijek se trude rabiti sezonsko cvijeće i zelenilo, a surađuju i s lokalnim uzgajivačima, gdjegod u svijetu rade. Kad cvijeće uzimaju od velikih, međunarodnih uzgajivača, uvijek se trude osigurati da to cvijeće dolazi s poljoprivrednih gospodarstava i zadovoljava njihove eko-standarde. U svom se radu trude, kad god je to moguće, ne koristiti cvjetnu pjenu koja nije razgradiva, a često se koristi u cvjećarstvu. U ambalaži koriste minimalno plastike, a cvjetne vrećice i kutije izrađuju od recikliranog materijala. Što se tiče zelenog otpada, njega kompostiraju, a cvijeće s evenata daruju dobrotvornoj organizaciji Floral Angels koja je osnovana s ciljem da cvijeće distribuira hospicijima i dobrotvornim ustanovama u Londonu.

Philippa Craddock
@philippacradock
Philippa Craddock
@philippacraddock

Foto: Instagram (@philippacraddock)

Učitati još
Zatvori