‘It’ trendovi u pet industriji koji će obilježiti 2019.

‘It’ trendovi u pet industriji
koji će obilježiti 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G A B R I E L L E (@gabriellecaunesil) on

U novije vrijeme, imati kućnog ljubimca sasvim je uobičajena stvar. Da je tome zaista tako svjedoči i činjenica porasta popularnosti kućnih ljubimaca na društvenim mrežama. Pet industrija u 2019. donosi pregršt mogućnosti uz koje će ljubimci zaista živjeti život na visokoj nozi.  Njihovi vlasnici vode ih na putovanja, maze ih i paze te im omogućuju lagodan život kojeg bi mnogi i sami poželjeli. Pet industrija sve je to na vrijeme prepoznala, a svakim danom sve više raste i pruža novitete koje svaki vlasnik kućnog ljubimca voli pratiti. Početak nove godine donosi trendove koji će obilježiti 2019., a kako će promijeniti način života ljubimaca i njihovih vlasnika, doznajte u nastavku.

Pet industrija donosi brojne novitete u 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Edelsbacher (@thinkgypsy) on

Jedan od trendova koji nas svakodnevno prati je važnost organskog i prirodnog u svemu što koristimo. Čini se kako će holistički pristup životu utjecati i na kućne ljubimce. Vlasnici će zasigurno više vremena provoditi u iščitavanju etiketa pri kupovini hrane za mezimce, ali i proizvoda za njegu. Igračke od prirodnih materijala i vlakana dobit će na važnosti u novoj godini što će pozitivno utjecati i na okoliš. Pripremanje obroka za ljubimce kod kuće postaje ritual u kojem će i vlasnici jednako uživati. Trendovi u pet industriji predviđaju i porast ponude za psiće i mace poput masaža sa specijalnim tinkturama tzv. ‘paw-tinctures’ pripremljenih specijalno za vašeg ljubimca, odlaska na jogu prilagođenu vježbanju s njima..

Mobile pet grooming

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ ? (@djthegolden) on

U samo nekoliko klikova na kućnom pragu dostupan vam je niz opcija poput friziranja kućnog ljubimca, uređivanja noktiju, veterinarski pregled, dostava hrane i igračaka. Čini se kako pet industrija sve više koristi online pristupe kako bi olakšala vlasnicima brigu o mezimcima, ali i njima smanjila stres. Ova opcija posebno će razveseliti sve one koji vrijeme vole provoditi doma, daleko od gužve gradskih ulica i čekanja u redovima. Putem pametnog telefona i zahvaljujući specijaliziranim platformama i aplikacijama, zasigurno ćete uštedjeti vrijeme i novac, a u brizi i njezi mezimca uživat ćete u udobnosti vlastitog doma.

Putovanja s ljubimcima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Cikoja ? based in NYC (@jelena.marija) on

Pet industrija najavljuje porast potražnje smještajnih kapaciteta i usluga prijevoza za putnike s ljubimcima. To će zasigurno razveseliti sve avanturiste koji ne propuštaju priliku da svoje slobodno vrijeme provedu u društvu krznenog prijatelja daleko od doma. Tome već nekoliko godina unazad svjedoči i činjenica da raste broj europskih destinacija, hotela, apartmana i prijevoznih kompanija koje su svoje usluge prilagodile četveronožnim putnicima. Time će rasti i popularnost prodaje osiguranja za kućne ljubimce kako bi u svakom trenutku bili osigurani i sigurni. Novitet koji će biti posebno zabavno promatrati u pet industriji su i zaruke na putovanjima. Postoji li bolji način za postaviti to sudbonosno pitanje nego uz pomoć malih pomagača na nekom dalekom, romantičnom putovanju?

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori