Parni Valjak uključio se u veliku humanitarnu akciju „Korak u život‟

U zagrebačkom restoranu Okrugljak jučer u večernjim satima održana je dodjela stipendija u sklopu humanitarne akcije „Korak u život‟, a kojom se doniraju sredstva za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji, a koja žele nastaviti sa svojim obrazovanjem. Dodjelu stipendija osigurao je Rotary Club Zagreb Kaptol, koji je ovu hvalevrijednu akciju pokrenuo 2008. godine.

Parni Valjak

Jučer je dodijeljeno 12 stipendija mladim ljudima, koji su unatoč teškim životnim uvjetima pokazali svoju zrelost i hrabrost, shvativši da im obrazovanje može donijeti svjetliju budućnost te da s mnogo više optimizma mogu gledati u životnu svakodnevicu.

“Sretan sam što smo nastavili tradiciju koja traje od 2008. godine i što smo osigurali svjetliju budućnost za 12 mladih ljudi. Rotary Club Zagreb Kaptol uvijek će podržavati mlade i pomagati im ne samo u njihovom obrazovanju nego i kroz sve životne izazove s kojima se susretnu. Hvala svima koji vjeruju u nas, koji nas podupiru i koji su, između ostalog, prepoznali vrijednost ove akcije!”, rekao je Mladen Gajski, predsjednik Rotary Cluba Zagreb.

lisinski

Jučer je tako najavljena i suradnja Parnog Valjka s Rotary Clubom Zagreb Kaptol, kojom je potvrđeno kako će popularna zagrebačka grupa 20. veljače 2016. godine održati veliki humanitarni koncert i na taj način i osobno se uključiti u ovu toplu ljudsku priču.

0