Popularni zagrebački parkovi za pse

Vau park Maksimir ovog je vikenda bio mjesto velikog druženja brojnih vlasnika i njihovih četveronožnih ljubimaca. Prema nekim procjenama u Zagrebu živi oko 60.000 pasa, što dovoljno govori o tome koliko građani glavnoga grada vole pse. Njih preko 500 dovelo je svoje ljubimce na druženje koje su iskoristili kako bi od veterinara saznali sve što je u ovim ljetnim mjesecima potrebno za zdravlje i dobrobit njihovih pasa te kako ih i socijalizirati, trenirati i odgajati.

Koliko je važna edukacija ne samo pasa, već i njihovih vlasnika pokazuje i sve veća aktivnost i druženje po psećim parkovima kojih u Zagrebu ima svake godine sve više. A dok svaki zagrebački kvart ne dobije svoj park za pse, interesirajte se koji je vama najbliži te svojeg četveronožnog člana obitelji povedite na zabavno druženje barem tri do pet puta tjedno, vaš pas će vam biti itekako zahvalan! Veseli pogled i najbrže mahanje repom na svijetu svakako će vas razveseliti.

@theobonaparte

@theobonaparte

Lijepo ponašanje, socijalizacija i mnogo nesputane igre i veselja vašeg će psa dočekati u parkovima na sljedećim lokacijama:

  1. pseći park Maksimir
  2. pseći park Ravnice
  3. pseći park Špansko
  4. pseći park Trnsko
  5. pseći park Utrine
  6. pseći park Vrbani

Foto: Instagram

0