Ovi zaljubljeni Instagram parovi će vas osvojiti

Vršljajući bespućima Instagrama nerijetko ćete naići na neke vrlo zanimljive profile u svim zamislivim sferama, od dizajna, dizajna interijera, sporta, profesionalne fotografije, mode i slično, a ponekad će ti profili spojiti više područja u jedno i pratiti uzbudljive živote stvarnih parova, često kreativaca koji kroz Instagram komuniciraju svoja djela ili rad.

giottopatricia3

@giottocalendoli

Nakon nonšalantnog klika na gumb ‘follow’ ubrzo ćete se naći ‘zakačeni’ za njihove fotografije te nastaviti pratiti avanture diljem svijeta. Odabrali smo nekoliko profila koje volimo vidjeti na našem Instagram ‘feedu’, pogledajte o kome se radi.

jayalexis12

@jayalvarrez

Veronika Heilbrunner i Justin O’Shea

Zahvaljujući street style kronikama, ovaj par postao je najpoznatiji po svom nepogrešivom stilu. Kad nisu glavna tema svih modnih događanja na kojima se pojave na svijetu, Veronika (@veronikaheilbrunner) je modna urednica njemačkog Harper’s Bazaara kao i jedna od osnivačica stranice hey woman!, a Justin (@justinoshea) je glavni buyer stranice My Theresa. Njihove Instagram profile volimo pratiti kako zbog novih trendova, a tako i zbog modne inspiracije koje kod njih ne nedostaje.

Giotto Calendoli i Patricia Manfield

Još jedan ‘kraljevski’ par svjetskog street stylea su Giotto (@giottocalendoli) i Patricia (@patriciamanfield) koji zajedno vode blog The Atelier.me. Osim što su uvijek besprijekorno odjeveni, zanimljivo je pratiti i njihova putovanja oko svijeta, Tjedne mode, kao i glazbene festivale koje posjećuju. Količina pratitelja i komentara na jednom i drugom profilu ljubavnog para samo svjedoči o tome kako je ovo uistinu svojevrsni talijanski ‘power couple’.

Samuel i Hildegunn Taipale

Norveško-finski bračni par Samuel i Hildegunn Taipale nije običan par, a tome mogu posvjedočiti fotografije koje ćete vidjeti u nastavku. Nakon što su se upoznali i izrekli sudbonosno “da” nastavili su putovati oko svijeta zahvaljujući Samuelovom fotografskom poslu. Njihova putovanja prate fascinantne fotografije, ne samo njih, već i njihovih prijatelja te scena prirode koje oduzimaju dah. Fotografije objavljuju na blogu Taipale Brothers, kao i na Instagram profilima @eljackson i @hilvees. Tamo možete razgledati njihove avanture na Havajima, u Norveškoj, na Islandu te se upoznati s idiličnom prirodnom scenografijom kakva se rijetko viđa. Ove fotografije će vas vrlo vjerojatno očarati, a možda i osjetite mali žalac ljubomore sa željom da i vi na taj način proputujete svijet.

Jay Alvarez i Alexis Ren

Instagram profili ovog para izgledaju poput editorijala s plaže. 19-godišnji Jay Alvarez (@jayalvarez) postao je poznat po svojim surferskim fotografijama, a kad se u priču uključila i njegova fotogenična djevojka Alexis (@alexisreneg) te često i pas, razina popularnosti im je naglo porasla. I toga su itekako svjesni jer prekrasnih fotografija ne nedostaje, a ako se želite uključiti u njihov svijet i malo maštati o odmoru na plaži posjetite Instagram.

Foto: Instagram, Taipale Brothers blog

0