Otvorena i treća Harissa u Zagrebu

Otvorena i treća Harissa u Zagrebu

harissa5

Harissa je otvorila svoju treću, novu trgovinu premium začina, čajeva i delicija na popularnoj zagrebačkoj lokaciji, u blizini tržnice Kvatrić. Na adresi Šubićeva 64 sada tako možete posjetiti najveću Harissa trgovinu s najfinijim čajevima i začinima koji stižu sa svih strana svijeta.

harissa4

Uživati možete u više od dvije stotine vrsta najposebnijih začina, začinskih mješavina, začinskog bilja te više od stotinu i pedeset vrsta mirisnih čajeva. Harissa također nudi i veliki izbor delicija, poput ekskluzivne The Ginger People linije proizvoda od đumbira iz ekološkog uzgoja s Fidžija, kvalitetnih balzamičnih octeva Piazza di Modena ili balzamičnih krema Mussini, vrhunskih ekstrakata s potpisom Nielsen Massey, te brojnih drugih poslastica.

harissa

U Harissa trgovinama strogo se pazi na podrijetlo i kvalitetu proizvoda, kao i čuvanje te pakiranje istih, čemu dodatno jamče Bureau Veritas HACCP i EKO certifikati. Probudite gurmana u sebi, navratite u mirisnu Harissu po omiljene čajeve i začine ili upoznajte nove arome i okuse. Ljubazno i educirano osoblje otkrit će vam sve tajne vrhunskih šefova kuhinje i uputiti kako najbolje koristiti pojedini pripravak.

harissa2

Harissa na Kvatriću otvorena je svakog dana u tjednu već od 08.00 sati.

harissa7

harissa6

Učitati još
Zatvori