Poznati na otvaranju korčulanskog Resorta Port 9

Poznati na otvaranju
korčulanskog Resorta Port 9

Anita Dujić

Anita Dujić

Nakon svečanog rezanja vrpce u petak, uz gala večeru ovog je vikenda proslavljeno otvaranje sasvim novog korčulanskog resorta Port 9.

Svečanom otvorenju pridružili su se brojni uglednici i osobe iz javnog života. Gosti su imali prilike uživati u nastupima akrobata na svili, ringu i atraktivnim točkama s vatrom, nastupu virtuoza na saksofonu Jakše Jourdesa te zabavi dugo u noć.

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Terasa Port 9 resorta postala je kulisa za modne revije Larie by Marina Lacković Matić, Lisce i branda Monocromatic.

Poznati na otvaranju

U večeri protkanoj glazbom, modom, gastronomijom i zabavom uživala su i mnoga ugledna imena društvenog i javnog života poput Anite Dujić, Natali Dizdar, Viktora Drage, Ecije Ivušić, Mije Begović, Suzy Josipović Redžepagić, Igora Prižmića, dr. Aleksandra Milenovića, Duje Kaliterne i mnogih drugih.

Duje Kaliterna

Duje Kaliterna

Novi resort Port 9

Ovaj resort smješten je uz samo more, u Zaljevu školjki, a kombinacija njegovog šumsko-morskog ambijenta čini ga jednim od najljepših mjesta na našoj obali. Port 9 resort čine 4 paviljona s ukupno 170 soba, boutique hotel Melion, raskošna vila i ljetnikovac Andreis, čak tri restorana, lounge i caffe barovi.

Za cijeli projekt zadužena je Kaliterna Arhitektura na čelu s arhitektom Dujom Kaliternom koji potpisuje i unutarnje uređenje resorta i svih njegovih zgrada.

Aleksandar Milenović i Suzy Josipović

Aleksandar Milenović i Suzy Josipović

Viktor Drago

Viktor Drago

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Učitati još
Zatvori