Lifestyle Hotel Vitar na Braču osvaja ljetnim šarmom

Lifestyle Hotel Vitar na Braču
osvaja ljetnim šarmom

Nadomak jedne od najpoznatijih i najljepših plaža na svijetu, u Bolu na Braču smjestio se Lifestyle Hotel Vitar. Ovaj luksuzni hotel modernog izgleda savršeno se uklopio u ambijent najstarijeg gradića na bračkoj obali.

Riječ je o hotelu u kojemu je boravak drugo ime za sanjarenje jer je sve baš po mjeri gosta. Bilo koja ideja da vam padne na pamet, ovdje ju je moguće realizirati jer ćete u ovom hotelu dobiti vrhunsku uslugu, kvalitetnu hranu i vrhunska pića, pogled kakav ste mogli samo zamisliti, predivne plaže, toplo more, aktivni turizam i topao osmijeh osoblja.

Škola Kitesurfina smještena je pored Lifestyle Hotela Vitar

Lifestyle Hotel Vitar udaljen je svega nekoliko metara od Škole kitesurfinga pa ćete se moći okušati i u uzbudljivim pustolovinama sa zmajevima. Dijete u vama će sigurno biti oduševljeno s ovim letećim iskustvom.

Uživanje u bazenu, hidromasažnoj kadi i sauni

Također, osim što doslovno možete prošetati do plaža i odabrati za sebe onu koja vam se najviše sviđa, moći ćete i uživati u hotelskom bazenu koji pruža opuštajući osjećaj idealnog odmora. A nakon opuštanja u bazenu možete si priuštiti ugodnu masažu u hidromasažnoj kadi i uživati u sauni.

Sobe s pogledom na more

Hotel je uređen po vrhunskim standardima i kvalitete i estetike. Udobnost, šarm i ljepota dizajna potpuno će vas osvojiti. Uz to, svaka soba ima svoju kupaonicu, a ako vam se nasmiješi sreća možda baš vi odsjednete u nekoj od soba iz kojih se proteže pogled na more.

 

Gastronomija

O vrhunskoj gastro ponudi brinu sjajni kuhari, a moći ćete uživati ne samo u pićima hotelskog restorana i bara već ćete moći kušati i kupiti vina u vinariji Stina koja je udaljena od hotela svega 600m.

Ukoliko još niste otišli na odmor ili već planirate sljedeće ljetovanje, Lifestyle Hotel Vitar odličan je izbor za godišnji odmor sa stilom. Svoj smještaj možete rezervirati na booking.com.

Foto: Lifestyle Hotel Vitar

Učitati još
Zatvori