Ovako će izgledati odmor na prvom hrvatskom festivalskom otoku

obonjan6

Pisali smo već kako se otok Obonjan kraj Šibenika, poznat i kao Otok mladosti, pretvara u ekskluzivnu festivalsku destinaciju zahvaljujući ekipi koja je u Hrvatsku dovela festival Unknown. Sada su postale dostupne prve informacije oko novog izgleda otoka, ili barem, što će se tamo već od ovog ljeta početi događati.

obonjan5

obonjan4

Zamišljen kao savršena destinacija za odmor, donosit će i yoga retreats, kao i glazbene nastupe, predavanja, predstavljanja kreativaca, postati glamping lokacija i mjesto druženja. Cijeli koncept trebao bi započeti s radom sredinom srpnja, a događanja će se odvijati do sredine rujna. Festivalski line-up još uvijek nije najavljen niti program ostalih aktivnosti, ali svoje mjesto već možete rezervirati na osnovi brošure koja uistinu oslikava jedan raj na zemlji.

obonjan2

obonjan3

Buđenje s pogledom na more, spavanje pod zvijezdama, odlična hrana, izleti, kupanje, sunčanje, radionice, glazba, ekologija… Sve možete razgledati na stranici Otokobonjan.com, kao i pratiti cijeli projekt na Facebook stranici.

obonjan1

0