Osvojite putovanje u Frankfurt

Osvojite putovanje u Frankfurt

Frankfurt

Zašto baš Frankfurt?

Pri pomisli na Frankfurt vjerojatno vam prvo padne na pamet jedna od najvećih i najužurbanijih zračnih luka u Europi, mjesto gdje ste uglavnom u prolazu, čekajući let za neku drugu destinaciju. No Frankfurt je puno više od toga.

Frankfurt

Veliki poslovni centar, moderni i kozmopolitski grad u koji se dnevno slijeva mnoštvo putnika i u kojem se održava najveći književni sajam na svijetu doista ima sadržaj za svakoga. Frankfurt nudi cijelu paletu zanimljivosti. Posebno se ističe prebogata ponuda muzeja i lokacija za shopping. Upoznajte prošlost i sadašnjost grada kroz muzeje i galerije, a za dobar provod posjetite neki od shopping centara te ponesite uspomenu na jedan od najpoznatijih njemačkih gradova.

Frankfurt

Osvojite putovanje

Sve to imate prilike otkriti i sami! Place2go magazin u suradnji s Njemačkom turističkom zajednicom i Lufthansom daje vam mogućnost da sudjelujete u nagradnoj igri Njemačka jednostavno inspirativna! i ako odgovorite točno na svih pet pitanja, možete osvojiti povratno putovanje avionom i dva noćenja u Frankfurtu za dvije osobe.

Nagradnu igru možete odigrati na ovom linku. Sretno!

Frankfurt

Frankfurt

Učitati još
Zatvori