Osobne biljke su najšarmantniji božićni poklon ove godine

Osobne biljke su najšarmantniji
božićni poklon ove godine

Za najosobniji poklončić ovih blagdana i ove su se godine pobrinuli Biljkoborci. Radi se o sitnici koja će sigurno oduševiti svakoga tko ga dobije. Osobna biljka super će se slagati sa svima.

Osobna biljka

Osobne biljke na sebi imaju poruku koja savršeno odgovara onome kome je i namijenjena. Pronađite poruku za mamu, tatu, sestru, prijatelja s velikom vrlinom ili manom, kolegu, susjedu, najdražu osobu… Ovo je jedan od onih poklona koje ćeš jedva čekati predati.

Među šarmantnim porukama na ambalaži proizvoda pronaći ćete emotivne poruke poput „Hvala ti što si tu baš svaki put kad mi otpadne list :)” ili humoristične poput „Draga mama, dok čekaš unuke, evo ti barem nešto što raste!”. U ponudi je ukupno 14 varijacija poruka (13 određenih i jedna prazna gdje sam možeš upisati poruku). Pronaći ćete tamo posvetu onima koji uvijek kasne, srećonošama, humorističnima, spavalicama, pozitivcima, neodoljivima. Dolaze u dvije vrste biljnih mješavina: cvjetni i začinski. Jednostavne su za upotrebu i izvrsne za vrtlare početnike te pogodne za različite uvjete uzgoja. Moguće je odabrati između dvije vrste ambalaže (Šinjorina ili Barba) u kojima klija cvjetno ili začinsko bilje. Škicnite u svijet poruka na biljnom jeziku u njihovom dućanu u Novoj Cesti 105 na zagrebačkoj Trešnjevki ili na biljkoborci.com.

Biljkoborci

Biljkoborci su jedan prilično mladi tim entuzijastičnih vrtlara – poduzetnika, a o njihovom zanimljivom i inspirativnom radu već smo pisali ovdje.

Foto: Biljkoborci

Učitati još
Zatvori