Odlične nagrade uz osvježavajuću Oranginu

Odlične nagrade uz
osvježavajuću Oranginu

Orangina

@orangina_jp

Orangina ti donosi više razloga za uživanje ovo ljeto. Osim pravog ljetnog osvježenja iskoristi priliku za osvajanjem vrijednih nagrada. Osjeti jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa, svježoj perspektivi i doživljaju prave naranče.

Glavna nagrada je Piaggio Liberty 125, a tu su i utješne nagrade – Hoverboard ili paket Orangina limenki. Sudjelovanjem u nagradnoj igri daješ priliku i svom konobaru za osvajanje vrijednog iznosa na Diners potrošačkoj kartici.

Orangina

Sve što trebate napraviti je:

  • Naručiti Oranginu u kafiću
  • Potražiti nagradni kod na grlu bočice
  • Uzeti svoj mobitel i odsurfaj na naruci-oranginu.com
  • Upisati nagradni kod i svoje podatke te čekati na završno izvlačenje

Protresi ljeto i osvoji Orangina nagrade

Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom, nastala je davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom. Njenu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika. Sok napravljen od naranči iz Valencije, jedine vrste naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti. Izvorni okus i Orangininu posebnost daje jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore naranče. Najbolji okus i pravu voćnu pulpu Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice.

Protresi ljeto i naruči Oranginu u svom omiljenom kafiću te osvoji vrijedne nagrade! Više info na navedenoj web stranici, na Facebooku i Instagramu.

Učitati još
Zatvori