Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom ‘Škiljim škiljim’
Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom ‘Škiljim škiljim’

Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Anda oduševio pjesmom ‘Škiljim škiljim’

Tonči Huljić, autor mnogih domaćih glazbenih uspješnica, postao je Anda ambasador i zvijezda novog animiranog videa s Andom Pandom! Dobro je poznato da se Tonči u svojim videospotovima voli prerušavati, a ovog puta oduševio je u ulozi pirata u modernom svijetu gdje se blago ne traži na pučini, nego virtualnim putem na webshopu Optike Anda.

Tonči Huljić u piratskoj kampanji Optike Ande

„Šiljim, škiljim, škiljim ja od sunca jakoga“, stihovi su zarazne pjesme koju pjevuši Tonči u videu, a inspiraciju za pjesmu pronašao je u stvarnom životu: „Svaki put kada tijekom ljeta iziđem iz kuće i zaboravim naočale, ostatak dana provedem škiljeći! To nije dobro za zdravlje očiju zbog štetnih sunčevih zraka…a ne pomaže ni borama, draže su mi one bore smijalice!“

Nismo mogli ne primijetiti kako se Tonči dobro uklopio u ulogu pirata i da mu je ovo već drugi animirani video u kojemu se pojavljuje: „Oduvijek sam za sebe mislio da sam Petar Pan, a sada ispada da sam Kapetan Kuka… Iskreno sam uživao radeći video spot, sve više me ispunjava stvarati sadržaj prilagođen za male i za velike, vjerojatno i jer sam postao ponosni djed!“

Optika Anda otvorila je srca malih i velikih

Videi s likom Ande Pande postali su izrazito popularan mini serijal, a približivši se najmlađoj publici, Optika Anda otvorila je srca malih i velikih te jedva čekamo vidjeti u koje će nove avanture krenuti omiljeni lik pande.

Sezona sunčanja u punom je jeku, a za škiljenje postoji rješenje, pronađite ga u najbližoj Anda poslovnici ili na Anda webshopu! U iščekivanju novog nastavka svjetski poznate franšize „Pirati s Kariba“ pogledajte niže video s piratom Tončijem Huljićem i Andom Pandom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori