Ovaj tjedan u Zagrebu počinje festival craft piva

Ovaj tjedan u Zagrebu počinje
festival craft piva

beer fest 2

Opatovina Beer Fest – vikend craft piva

U petak i subotu, 21. i 22. srpnja od 17 sati treću godinu zaredom na Opatovini i Trgu Petrice Kerempuha održat će se svima omiljeni Opatovina Beer Fest. Bit će to pravi vikend craft piva u centru Zagreba. Svi posjetitelji moći će kušati 100 vrsti piva koje na festival dolaze iz 30 domaćih i stranih pivovara.

Moći će se kušati i piva koja se do sada nije imala prilike piti u Zagrebu. Festival uz pivu donosi i live ulične svirke i pivske zalogaje. Za dobru atmosferu pobrinut će se ekipe iz lokala koji sudjeluju u organizaciji i ispred kojih će se točiti pive. Svakako posjetite Harat’s pub na Trgu Petrice Kerempuha te Carpe Diem Zagreb, Ro & Do, Craft Room, Kvazar Bar i Tolkien’s House duž Opatovine.

beer fest 3

beer fest 1

Domaći craft pivari na Opatovini

Za pive su se, uz 15 inozemnih pivovara, pobrinuli favoriti domaće craft scene. Pive donosi Varionica, Zmajska pivovara, Nova runda, The Garden Brewery, Križevačka pivovara, Pulfer, Pivovara i pivnica Medvedgrad. Sudjeluju i Pivionica, Crafter’s, LAB Split – Craft Brewery, Prvo viško pivo, Visibaba Brewery, Lepi Dečki Brewery, Pivo Hepburn, Air Craft Brewery i mnogi drugi. Potpunu listu pivara i piva, uključujući goste iz inozemstva te raspored točionika na Opatovini i cijene piva organizatori će otkriti za koji dan. Pratite nas i Facebook stranicu.

beer fest 4

beer fest 5

Učitati još
Zatvori