Na ovim online platformama možete besplatno potražiti psihološku pomoć

Na ovim online platformama možete besplatno
potražiti psihološku pomoć

its-ok

U ovakvim vremenima nije sramota potražiti psihološku pomoć, dapače nekada je ona nužna. Količina stresa s kojom se svakodnevno suočavamo izuzetno je povišena, a da bi mogli pomoći drugima moramo prvenstveno pomoći sebi. Neki ljudi ne potraže pomoć upravo zbog stigmatizacije, ali sada je vrijeme da se i to promijeni. Niste sami i kroz nedaće ne morate prolaziti sami. Mnoge platforme ovih dana nude besplatno savjetovanje i psihološku pomoć, a mi smo izdvojili neke od njih.

Zamisli

ZAMisli je platforma na Instagramu na kojoj svakodnevno možete pronaći savjete kako se suočiti sa stresnim situacijama i što lakše ih prebroditi. Tri stručnjakinje pomoći će vam sa svojim savjetima, a napisale su i e-knjigu za pomoć kod potresa.

Psihološka pomoć

Psihološka pomoć, platforma je na kojoj se možete informirati kako ublažiti strah, tjeskobu i stresne situacije. Ondje možete saznati i na koje se brojeve telefona možete javiti za pružanje besplatne psihološke pomoći.

Postati drugačiji

Na platformi postati drugačiji svakodnevno se možete ohrabriti i inspirirati pozitivnim mislima i citatima te potražiti savjete za rješavanje vlastitih teških situacija. Niste sami i o emocijama svakako treba pričati, to je prvi korak ka čišćenju i izlječenju duha.

Niste sami

Ako ste potreseni i u strahu, ne morate to prolaziti sami. Uz vas je grupa volontera psihoterapeuta, savjetodavnih terapeuta i edukanata završnih godina psihoterapijskih edukacija različitih pravaca, koji vam ovdje nude svoju besplatnu psihosocijalnu podršku putem online video savjetovanja ili telefonskih poziva.

you-can-win

EJ savjetovanje

Na ovoj platformi se možete javiti ako trebate razgovor sa psihologom i besplatno savjetovanja u vezi proživljavanja stresnih situacija. Stručan i obrazovan tim pomoći će vam da brige prebrodite lakše.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori