Organizirajte vjenčanje sa što manje stresa uz ovu online platformu

Organizirajte vjenčanje sa što manje
stresa uz ovu online platformu

Wedding2Book

Online platforma Wedding2book

Organizacija jednog vjenčanja zaista je kompliciran posao, pogotovo ako ste potpuno novi u tom svijetu. Opcija je nebrojeno mnogo, traženje oduzima vrijeme, a sve to daje naglasak na stres koji mladenci proživljavaju uoči svog velikog dana. Zato vam danas predstavljamo jednu hrvatsku platformu koja bi sve to trebala uvelike olakšati.

Wedding2book.com djeluje kao online posrednik između korisnika i dobavljača, a jedinstvena je zbog toga što nudi i planiranje i rezervaciju na istom mjestu. Korisnicima omogućuje dostupnost svih relevantnih podataka vezanih za organizaciju vjenčanja, a dobavljačima stvaranje profila za prezentiranje usluga ili proizvoda.

Wedding2book pokrenule su Andrea Matić i Ana Kola Udvardi u želji da se Hrvatska kao već prepoznata turistička destinacija, svojim prirodnim ljepotama, atraktivnim lokacijama i bogatom gastronomskom ponudom nametne i kao vodeća destinacija za izreći sudbonosno da. “Pružanjem korisnih informacija i prezentiranjem svih mogućnosti u okviru organizacije vjenčanja na jednom mjestu postajemo dostupni širokoj javnosti kako u regiji tako i u inozemstvu. Uvjereni smo kako će ovaj iskorak u predstavljanju naše zemlje sasvim sigurno doprinijeti sklapanju većeg broja brakova stranih državljana, pogotovo izvan sezone što je potrebno svima u turističkoj djelatnosti”, komentirale su Andrea i Ana.

 Andrea Matić i Ana Kola Udvardi

Ana Kola Udvardi i Andrea Matić

Sve obaveze na jednom mjestu

Kako bi organizacija vjenčanja protekla u što kraćem vremenskom periodu, sa što manje stresa, registriranim korisnicima odnosno budućim mladencima nudi se besplatni personalizirani profil koji uključuje kreiranje vlastite liste gostiju i obveza, uređivanje troškova namijenjenih za vjenčanje, stvaranje liste poklona, vremenski pregled do datuma vjenčanja te brojne druge pogodnosti.

Wedding2Book

S druge strane, registriranim dobavljačima omogućeno je objavljivanje i ažuriranje vlastitih usluga ili proizvoda putem fotografija, video zapisa i detaljnih opisa kojima jamče kvalitetu. Budućim mladencima je zahvaljujući recenzijama i ocjenama drugih korisnika na profilu dobavljača olakšan izbor u vezi same organizacije. Nakon što pregledom prema kategorijama (lokacije, saloni ljepote, pozivnice, dekoracije…) pronađu uslugu ili proizvod za kojeg su zainteresirani, budući mladenci direktno šalju upit dobavljaču te se dogovaraju oko realizacije suradnje.

Wedding2Book

Lokacije za vjenčanja vezane su isključivo za Hrvatsku, ali je platforma namijenjena i inozemnim korisnicima stoga je u tijeku prijevod na engleski jezik, a djelomično je prevedena na ruski i talijanski.

Iako je platforma Wedding2Book namijenjena prvenstveno budućim mladencima, korisna je i za sve znatiželjnike u potrazi za kvalitetnom informacijom i dobavljačem, a online sustav omogućuje dostupnost pretraživanju s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Želite li pak sve prepustiti stručnjacima koji će voditi vaš veliki dan, unutar stranice Andrea i Ana nude usluge svoje agencije za organizaciju vjenčanja W2B. Sve dodatne informacije možete pronaći na Wedding2book.com.

Wedding2Book

Učitati još
Zatvori