Journal adventski kalendar: OMNi-BiOTiC Imuno Box
Journal adventski kalendar: OMNi-BiOTiC Imuno Box

Journal adventski kalendar:
OMNi-BiOTiC Imuno Box

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x OMNi-BiOTiC

U današnjem Journal adventskom darivanju imate priliku osvojiti OMNi-BiOTiC Imuno Box s kojim ćete uspješno ući u 2023. godinu!

  • OMNi-BiOTiC® 6

U crijevima koja pravilno funkcioniraju, milijarde bakterija osiguravaju iskoristivost vitalnih tvari i izbacivanje toksina iz organizma. Međutim, često su ovi naši pomagači istrijebljeni stresom, brzom hranom i lijekovima – tada naša crijeva trebaju novi polet koji je moguć uz OMNi-BiOTiC® 6!

  • Caricol® Gastro

Caricol®-Gastro je 100% prirodni proizvod biološke papaje i zobi. Predstavlja patentirani recept, a prikladan je za trudnice i dojilje.

 

  • META-CARE® Vitamin C Specijal

META-CARE® Vitamin C Specijal sadrži vitamin C u puferiranom obliku i time ima mnogo veću bioraspoloživost u usporedbi s vitaminom C iz askorbinske kiseline. Ima gotovo neutralnu pH-vrijednost i stoga ne predstavlja nikakvo opterećenje kiseline u želucu. Dodatno sadrži bioflavonoide citrusa koji mogu podržati učinak vitamina C. Ovaj visokokvalitetni pripravak mikronutrijenata zaokružen je klinički ispitanim ekstraktom štajerske crne bazge.

 

  • OMNi-LOGiC® IMMUN

Ne mogu se sve korisne bakterije uzimati u obliku dodataka prehrani – mnogo je crijevnih bakterija anaerobno pa ne podnose kisik i ne mogu preživjeti izvan crijeva. Međutim, možemo potaknuti njihovo razmnožavanje u našim crijevima pružajući im njihovu najdražu hranu u obliku posebno odabranih vlakana, a to je moguće uz OMNi-LOGiC® IMMUN.

Journal x OMNi-BiOTiC adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s OMNi-BiOTiC Imuno Boxom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @omnibiotic_hrvatska Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 29. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @tereza_rasic – čestike! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori