Journal Pets: Ohana je mjesto koje ima sve što treba sretnom psu

Journal Pets: Ohana je mjesto koje ima
sve što treba sretnom psu

Svi koji imaju psa znaju koliko nam se ova mala bića lako i brzo uvuku pod kožu i kako bismo napravili baš sve za njih. Psi su članovi obitelji, imaju svoje potrebe i zahtijevaju naše vrijeme i pažnju, a ljubav uzvraćaju u neizmjernim količinama. Želimo im pružiti samo najbolje, a u mnoštvu dućana i pet shopova ističe se jedan po mnogučemu poseban, Ohana Pet Butik.

Ohana Pet Butik

Na zagrebačkim Vrbanima smjestio se Ohana Pet Butik, dućan specijaliziran isključivo za pse. Ohana znači obitelj, a simboličan naziv dućana znak je i ljubavi prema psima i načinu na koji ih doživljavaju. Ovaj butik nije samo mjesto gdje kupci dolaze po osnovne potrepštine za svoje pse, već i mjesto gdje se dolaze educirati, zabaviti i poigrati. U ponudi imaju proizvode koji se drugdje ne mogu nabaviti, drže samo najkvalitetnije proizvode koji su sigurni i zdravi te podržavaju fizičko i mentalno zdravlje svakog psa.

U Ohani drže neke od najkvalitetnijih marki pseće hrane, poslastica, igračaka, ogrlica i lajni.

Ogrlice, lajne i orme

Najpopularnije ogrlice, lajne i orme u Ohani su one brendova Woolly Wolf i Zee.Dog. Woolly Wolf lajne, ogrlice i orme izdržljive su i lagane, izrađene su od 100% recikliranog materijala. Dolaze u prekrasnim bojama, i u jednobojnim izdanjima i s veselim, šarenim uzorcima. Zee.Dog proizvodi nježni su za krzno i kožu a imaju i posebne kopče i patente za sigurne i bezbrižne šetnje. Proizvodi također dolaze u postojanim bojama i sa šarenim uzorcima. Popularne su njihove hands-free lajne koje se osim u ruci mogu nositi oko struka ili preko ramena, a posebna kopča omogućuje prilagodbu dužine povodnika vašem tijelu. Ekipa u Ohani rado će vam pomoći pri odabiru lajni i ormi koje najbolje odgovaraju potrebama i načinu šetnji vašeg psa.

Hrana i poslastice

Neki od brendova hrane koje drže su Acana, Fresco, Kivo, Platinum, te još neki brendovi najkvalitetnije pseće hrane. Psi su ludi za ovom hranom, a posebice za poslasticama. Najpopularnije poslastice u Ohani su Fresco goveđe žile i sušene ribice marke Carnivell. Poslastice su potpuno prirodne, bez aditiva i konzervansa. Žile su primjerice sušene zrakom, njeguju zube i sadrže visok udio proteina, a ribice, također 100% prirodne i sušene na zraku, idealne su kao nagradice i kao poslastica za treniranje.

Popularne igračke i oprema

U mnoštvu igračaka može se birati između loptica, plišanaca, kosti za grickanje, a najvažnije su igračke koje pridonose smirivanju pasa, usporavanju hranjenja i mentalnom aktiviranju za vrijeme igre. Među korisnim igračkama ističe se njuškavac, čupava igračka u koju se sakrije poslastica, a pas ju traži pomoću njuha. Potiče psa da sporije i mirnije jede, relaksirano njuška, a smanjuje frustriranost i destruktivnost te pruža mentalnu stimulaciju i zabavlja psa. West Paw Toppl ime je još jednog hit izuma; to je igračka koja se napuni hranom a mekim zubićima ju zadržava u sebi, dok se pas zabavlja vadeći poslastice van.

LickiMat je također jako popularan proizvod na koji se namaže hrana koja tako uđe u male utore, kockice ili labirinte, pa se pas polagano zabavlja dok jezikom traži svaki zalogaj, oslobađajući tako umirujuće hormone.

U ponudi su još i zdjelice, podmetači za zdjelice, sapuni i balzami za njegu šapica, dodaci prehrani, CBD kapi za pse – ukratko, baš sve što je potrebno da vaš pas bude zdrav i sretan!

Proizvode možete kupiti u dućanu na adresi Travanjska 4 u Zagrebu ili preko webshopa na njihovoj stranici, a za više informacija pratite ih i na Instagramu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori