Tri nova deterdženta koji čuvaju i njeguju vašu najdražu odjeću

Tri nova deterdženta koji čuvaju i
njeguju vašu najdražu odjeću

Novi Violeta deterdženti

U Violeti se dive ženama i vjeruju kako su snažne i samouvjerene žene najbolja inspiracija. One se drže provjerenih modnih recepata i pomno biraju, boje, printove i tkanine svoje odjeće. Jedan od važnijih dijelova njihova modnog potpisa je i način njege i održavanja odjeće, čemu posvećuju posebnu pažnju.

Sa željom da im olakšamo i pojednostavimo svakodnevnu brigu o odjeći, kreirali smo nove Violeta deterdžente za pranje, zaštitu i njegu omiljene odjeće.

Nova Violeta kolekcija deterdženata za rublje njeguje tkanine pomoću 2in1 technology, tako što kombinira snagu dvaju aktivnih sastojaka: proteina za zaglađivanje tkanina i inhibitora za prijenos boja.

Violeta Protect Color

Violeta Protect Color deterdžent sadrži specijalno razvijenu formulaciju koju odlikuje inovativni spoj proteina i inhibitora za prijenos boja.

Inhibitori prijenosa boja djeluju kao „hvatači“  boja i ne dopuštaju prijenos različitih boja ili tamnih na svjetlije tonove odjeće. Ovime se zadržava intenzitet boja svakodnevne odjeće i ubrzava proces pranja jer nema potrebe za dodatnim sortiranjem.

Violeta Protect Black

Violeta Protect Black deterdžent sadrži specijalno razvijenu formulaciju koja je sastavljena od proteina celulaze za zaglađivanje tkanina i polimera za čuvanje boja.

Proteini se vežu za vlakna tkanina, zaustavljaju njihovo izvlačenje te vaša odjeća dugo ostaje zaglađena i bez oštećenja, dok se jasnoća i intenzitet tamnih tonova osigurava uz pomoć specifičnih polimera za boje koji se vežu za tamnu boju odjeće sprječavajući njeno blijeđenje i pojavu sivih tonova.

Violeta Protect & Repair

Violeta Protect & Repair deterdžent sadrži specijalno razvijenu formulaciju koja sadržava Repair Serum. Ovaj serum sadrži kombinaciju enzima čija je zadaća njegovati i obnoviti oštećena vlakna odjeće. Molekule enzima se vežu na oštećena celulozna vlakna odjeće zaglađujući ih.

Repair Serum djeluje direktno na „mucice“ na oštećenoj odjeći, zaglađuje ih i otklanja čime odjeća postaje nježna, glatka i jasnih boja. Većim brojem pranja smanjuje se broj mucica naročito na pamučnim materijalima.

Foto: Violeta

Preporuka

Zatvori