Novi splitski restoran za isprobati ovog ljeta

Novi splitski restoran za
isprobati ovog ljeta

U Splitu je početkom lipnja otvoreno novo mjesto gdje možete zadovoljiti svoje nepce ovoga ljeta. Na adresi Kraj sv. Marije 1, unutar kamene kuće koja odiše autentičnim starodalmatinskim duhom, otvoren je restoran naziva Kitchen 5 s modernim ‘twistom’.

kitchen 5 post 2

Specijaliteti kuće su jela napravljena samo i isključivo od domaćih namirnica i sastojaka. Menu obiluje selekcijom hrvatskih sireva i plata dimljenog okusa (domaći drniški pršut, pečenica i slavonski kulen). Jako dobra vinska karta odlično nadopunjuje ponudu domaćih jela.

kitchen 5  post 3

U ponudi su razna gurmanski zalogaji – ljubitelje mesa svakako će razveseliti homemade juneći burger s domaćim krumpirićima, dok će domaći njoki u umaku od sušenih vrganja, svježe naribanih crnih tartufa i listića badema zadovoljiti ona zahtjevnija nepca.

kitchen 5 post 1

Moderan interijer, starodalmatinska atmosfera Pjace te domaća hrana recept su koji se ovoga ljeta mora probati! Za brže nalaženje u drevnim splitskim kalama, osim zamamnih miomirisa, pronađite Kitchen 5 i na Facebooku te saznajte što se sve nudi na meniju.

kitchen 5  post 2

Foto: Kitchen 5 Facebook

Preporuka

Zatvori