Novi okusi Istre u Kempinski Hotelu Adriatic

Istra se već godinama potvrđuje kao omiljeno odredište gurmana. S dolaskom proljeća i pripremama za novu turističku sezonu, glavni kuhari Daniel Pause i Zoran Čobanov kreiraju izuzetne recepte gdje tradicija i suvremenost uvijek iznova traže svoj inovativni potpis u okusima Istre i Mediterana. Vodeća misao je korištenje sezonskih, odnosno svježih namirnica čime se postiže optimalni sklad okusa.

kempinski adriatic

Izvrstan uvod u novu sezonu gastronomskih užitaka najavljen je s ukusnom divljom šparogom, koji dobiva i više nego dostojan nastavak s pravom jadranskom rapsodijom – svježom oboritom ribom i morskim plodovima, koja u društvu autentičnog istarskog boškarina, kvalitetnog istarskog pršuta i domaćih sireva suvereno vlada jelovnicima restorana Dijana i Kanova. Vrhunac gourmet doživljaja najavljuju nadaleko poznati i hvaljeni tartufi te izuzetno i nagrađivano istarsko maslinovo ulje.

kempinski adriatic

Smješten na privatnoj hotelskoj plaži, s neponovljivim i spektakularnim pogledom na veliko jadransko plavetnilo i susjedne države, hvaljeni restoran Kanova, na čelu s renomiranim istarskim master chefom Zoranom Čobanovim, predstavlja svoj novi jelovnik u svibnju. Suvremene tehnike kuhanja i moderna prezentacija predstavit će Vam tradicionalnu istarsko-mediteransku fuziju na potpuno nov način i neupitno će izazvati pravu eksploziju osjetilnih dojmova.

 

kempinski adriatic

Ovakva gourmet priča sve više se isprepliće sa jednim drugačijim životnim stilom, koji pronalazi harmoniju između aktivnog načina života i istovremeno njeguje kulturu prehrane. Zato se u poznatom hrvatskom golf i spa resortu s pet zvjezdica nedaleko od Umaga pored atraktivnih jelovnika nude posebni paketi za sve one u potrazi za autentičnom istarskom pričom

kempinski adriatic

Aranžman “Otkrijte Istru” je idealan odabir ukoliko želite započeti svoj doživljaj Istre s vrhunskim smještajem u jednom od luksuznih soba ili apartmana Kempinski Hotela Adriatic. Aranžman uključuje i bogati Kempinski doručak, istarsku platu dobrodošlice u sobi na dan dolaska, korištenje sauna, parnih kupelji, bazena i fitness centra Carolea Spa, pristup bežičnom internetu, najam bicikala za jedan dan za dvije osobe, te smještaj u sobu više kategorije i kasni check out do 15:00 sati (oboje ovisno o raspoloživosti). Zbog izuzetne popularnosti ovog aranžmana, moguće ga je rezervirati do 18. lipnja 2015. godine, a cijena počinje od 133 EUR po osobi u dvokrevetnoj sobi za dvije noći.

kempinski adriatic

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i otkrijte topli mediteranski ambijent i ekskluzivne interijere, opuštajući spa centar koji se prostire na 3000 kvadrata te dva vrhunska restorana. Svibanj je mjesec otvaranja sezone plivanja na privatnoj plaži hotela, a za sve koji preferiraju temperaturu vode iznad 25 °C, preporučuju se vanjski grijani bazeni i jacuzziji. Za aktivno bavljenje sportom gostima su na usluzi natjecateljsko golf igralište s 18 rupa, kao i teniski tereni s umjetnom travom, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela.

kempinski adriatic

Dođite u Istru, uživajte u proljetnim radostima i posebnim ponudama Kempinski Hotela Adriatic uz nezaboravno gourmet iskustvo i čašu dobrog terana, refoška ili malvazije.

kempinski adriatic

Informacije i rezervacije: reservations.adriatic@kempinski.com, www.kempinski.com.

0