Četiri brenda koji daju novi izgled vašem IKEA namještaju

Četiri brenda koji daju novi izgled
vašem IKEA namještaju

IKEA hacks

Bemz

IKEA namještaj može imati i drugačije lice

Svi volimo IKEA namještaj, od njegove cjenovne pristupačnosti, do lakoće sastavljanja i prilagođavanja u gotovo svaki prostor i stil. No baš zato može postati malo monoton, pogotovo kada svi vaši prijatelji imaju iste LACK stoliće, EKTORP sofe i BILLY police, a stanovi počnu nalikovati jedni na druge. I tu u priču ulaze različite tvrtke koje nude mogućnosti personalizacije namještaja kako bi se u potpunosti prilagodio vašem stilu i željama. Na kraju možete dobiti unikatne komade – zanimljivo je koliko drugačije mogu izgledati u usporedbi s originalom, a uz minimalne promjene.

IKEA hacks

Pretty Pegs

U nastavku donosimo jedan američki i tri švedska brenda kod kojih možete pronaći inspiraciju za makeover svog doma. Švedski brendovi čak dostavljaju u Hrvatsku, neki djelomično, a neki sve svoje proizvode – doznajte koji su u nastavku.

Pretty Pegs

Švedski brend Pretty Pegs može podariti novi izgled vašim ormarićima, stolovima, stolićima, sofama i krevetima jer, naime, dizajniraju custom made noge i nožice za sve navedene komade. I vrlo su zanimljive te od klasičnog namještaja kreiraju sasvim zanimljive komade koji će svima zapeti za oko.

IKEA hacks

Pretty Pegs

Superfront

Švedski brend Superfront kreira navlake, ručke, nožice, radne površine i preuređuje panele klasičnih IKEA komada u potpuno drugačiji dizajn, napravljen prema vašim željama. Detalji izrađeni od kvalitetnih materijala lako se montiraju na već postojeći namještaj koji na ovaj način dobiva osoban i posve personalizirani štih.

IKEA hacks

Superfront

Bemz

Na švedskoj stranici Bemz.com možete pronaći iznimno bogatu ponudu materijala za vaš namještaj te tako ostvariti kakav god dojam želite u svom domu. Ovaj švedski brend kreira ručno rađene tekstile u svrhu navlaka za sofe, naslonjače, stolice itd. Unosi svježinu u komade koji su već dotrajali, ali su još uvijek potpuno funkcionalni i niste se spremni od njih rastati.

IKEA hacks

Bemz

Semihandmade

Ovaj američki brend izrađuje vratašca i u najvećoj mjeri personalizira IKEA kuhinje, ormare i kupaonice. Svoju kreativnost možete izraziti kako god želite koristeći Semihandmade ideje te ostvariti sasvim novi look za prostorije u stanu.

IKEA hacks

Semihandmade

Foto: Semihandmade, Bemz, Superfront, Pretty Pegs

Učitati još
Zatvori