Novi hotel u Boki kotorskoj: Otvoren prvi Hyatt u Crnoj Gori
Novi hotel u Boki kotorskoj: Otvoren prvi Hyatt u Crnoj Gori

Novi hotel u Boki kotorskoj: Otvoren
prvi Hyatt u Crnoj Gori

Smješten u srcu čuvenog Bokokotorskog zaljeva pod zaštitom UNESCO-a, Hyatt Regency Kotor Bay Resort nudi gostima mirnu i harmoničnu atmosferu fokusiranu na wellbeing. Kompanija Krolbay i hotelska grupa Hyatt Hotels Corporation svečano su otvorili Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo je prvi Hyattov hotel u Crnoj Gori, koji će gostima pružiti priliku da iskuse dramatičan krajolik Kotorskog zaljeva u ambijentu koji je osmišljen tako da pruži savršen komfor uz besprijekornu uslugu.

Dolaskom Hyatta u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati poticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo raditi u cilju unapređenja ponude i podizanja razine usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay.

U harmoniji s prirodom

Hyatt Regency Kotor Bay Resort smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi harmonije s prirodom. Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

Raduje nas što smo od prirode posudili elemente s kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste, istaknuo je Saveljić.

Premium i deluxe apartmani

Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni i ukrašeni s pažnjom, a inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet posjeduje masažnu kadu na terasi. Resort ima i vlastitu prirodnu plažu te nudi dva vanjska i jedan unutrašnji bazen.

Uz sve navedeno, resort u svom sklopu ima potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostran spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru s jedinstvenim pogledom na zaljev i planinski krajolik. Spa koncept je inspiriran poznatim ljekovitim povjetarcem zaljeva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja. Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja i gurmanska uživanja. Živopisan krajolik, elegantan dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih okusa i proizvoda stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti sva osjetila gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta se prostiru na 500m2 i nude idealna mjesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i nenadmašnu lokaciju veličanstvene Boke.

Vodeća hotelska kompanija – više od 1250 hotela širom svijeta

Hyatt Hotels Corporation je vodeća svjetska hotelska kompanija s više od 1250 hotela širom svijeta. Posluju u 75 zemalja na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori. Njihov moto je brinuti o ljudima kako bi oni bili najbolji što mogu.

Brend Hyatt Regency, koji je od 1. lipnja dio crnogorske turističke ponude, ponosi se time što omogućava uspješna putovanja bez stresa i brige. Više od 220 Hyatt Regency urbanih hotela i resorta, u više od 45 zemalja širom svijeta, služe kao mjesto okupljanja za svaku priliku – od efikasnih personaliziranih poslovnih sastanaka do energičnih obiteljskih odmora. Dizajniran da omoguće produktivan rad i bezbrižan boravak, hoteli i resorti Hyatt Regency nude niz usluga i pogodnosti, uključujući prostore za rad ili opuštanje; značajna kulinarska iskustva; tehnologiju koja olakšava suradnju, ali i organizatore događaja koji vode računa o svakom detalju.

Za više informacija i rezervacije, posjetite web-stranicu Hyatt Blue Kotor Bay Resort ili Instagram.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori