Novi Caffe bar Rituals privlači opuštajućim interijerom

Novi Caffe bar Rituals privlači
opuštajućim interijerom

rituals-(11)

Nedavno se u Španskom, na Trgu Ivana Kukuljevića 14, otvorio novi, atraktivno uređen Caffe bar Rituals koji privlači goste svojim opuštajućim interijerom te raznovrsnom ponudom. Za uređenje interijera i terase zaslužna je poznata arhitektica Marina Nardin iz tvrtke LUMA ART koja se bavi projektiranjem i opremanjem objekata.

rituals (4)

Rituals je zamišljen kao mjesto gdje će gosti uživati u dnevnim ritualima ispijanja vrhunske Julius Meinl kave i prirodnih cijeđenih sokova, a u vrućim ljetnim danima moći će se rashladiti i bogatim izborom koktela. Osim toga, u prostoru će se održavati i raznovrsna događanja poput koktel zabava i degustacija vina kako bi svaki gost pronašao nešto za sebe.

rituals (7)

U prostoru Ritualsa prevladavaju tople zemljane boje sa zelenim detaljima kako bi se naglasak stavio na opuštanje i uživanje u svakodnevnim ritualima. Osim u interijeru bara, koji se prostire na 135 kvadrata, gosti Ritualsa mogu boraviti i u hladu prostrane terase, na zelenom i živahnom Trgu Ivana Kukuljevića, dok se u parku ispred caffe bara djeca mogu nesmetano zabavljati. Ovo je inače drugi otvoreni Rituals, dok je prvi Rituals u Prečkom, prema Coffe feveru, bio proglašen jednim od najboljih caffe barova u Zagrebu.

rituals (3)

rituals (5)

rituals (6)

rituals (8)

T.B.

Učitati još
Zatvori