Journal i Julius Meinl daruju vam besplatan caffe aparat za vaš ured

Journal i Julius Meinl daruju vam
besplatan caffe aparat za vaš ured

Znamo da je vaš ured ujedno i vaš drugi dom, kao što je i šalica kave neizbježan booster produktivnosti na radnom mjestu. Što biste pomislili kad bi vam rekli da kavu jednaku onoj iz kafića možete imati u svom uredu? Da, pretpostavili smo, želite je odmah za vašim uredskim stolom.

KAVA U UREDU KAO MOTIVACIJA

Svaki ured bi trebao imati motivirajuće i produktivno radno okruženje. Pitate se zašto? Produktivni ljudi rade više – poduzimaju akcije, donose odluke, izvršavaju zadatke brže i efikasnije. Zapravo, oni naprave četiri puta više posla nego neproduktivni zaposlenici.

Kako kreirati svoj Happy Office? Uz Julius Meinl caffe aparat i najkvalitetniju kavu raznih inteziteta i okusa!

TAMO GDJE SE SUSREĆU TRADICIJA I TEHNOLOGIJA

Od 1862. godine Julius Meinl sinonim je za visokokvalitetnu kavu i trenutke provedene uz svima omiljeni napitak. Izvrsnost ove kave potvrđuje i podatak da je Julius Meinl jedna od najstarijih pržionica na svijetu, a iza svega stoji prekrasna obiteljska priča o inovacijama i posvećenosti kvaliteti. Danas su kava i čajevi ovog kultnog bečkog brenda glavni pokretači stvaranja nezaboravnih trenutaka diljem svijeta.

Kao ponosni partner i ekskluzivni Julius Meinl zastupnik, Julia Teamgeist – inovativna AI (artificial intelligence) tvrtka, kreira iskustvo Happy Office-a te malim i velikim timovima pomaže u stvaranju produktivnog i kreativnog radnog okruženja.

Ova brzorastuća tvrtka specijalizirana je za rješavanje svih problema vezanih uz omiljenu aktivnost svakog ureda – ispijanje kave!

Kako vam zvuči vaša vlastita asistentica za kavu dostupna 24/7? Uz njenu pomoć, cjelokupno iskustvo vezano za odabir aparata, naručivanje kave i ostale upite, sada postaje jednostavno, brzo i besplatno.

Julia Teamgeist virtualna je asistentica s kojom se u nekoliko koraka možete povezati putem aplikacije Telegram i u samo par klikova naručiti mjesečne zalihe kave potpuno besplatno. Jednostavno, zar ne?

INSPRESSO PROFESSIONAL KAPSULE,  KAVA U ZRNU I MODERNI CAFFE APARATI ZA MALE I VELIKE TIMOVE

Julius Meinl kava u kapsulama ili u zrnu oduševit će i one najzahtjevnije članove tima. Jednostavna priprema i jedinstveni okus arabice jamče savršenu šalicu kave za vas, vaše kolege i klijente.

Ukusi se razlikuju, zato možete birati između pet kapsula različitih okusa i inteziteta. Espresso Classico, Espresso Forte, Espresso Decaf, Lungo 100% Arabica i Espresso 100% Arabica bit će zaslužni za dozu inspiracije svakog dana.

Ukoliko vaš tim preferira kavu u zrnu, Crema Espresso delight impresionirat će vas izdašnom kremom primamljive intezivne boje orašastih plodova.

Visokokvalitetni Julius Meinl caffe aparati modernog dizajna upotpunit će vaš kutak u uredu. Za manje timove na raspolaganju su Cino Bunny aparat za kavu s dnevnim kapacitetom do 20 šalica kave, Capitany Premium Plus za 15 do 30 šalica, Capitani Rubik za 25-50 šalica najbolje kave i Dr Coffee F 11 aparat za kavu u zrnu.

Već znate kako ono najslađe dolazi na kraju, zato vam dajemo besplatan caffe aparat za vaš ured! Sve što morate napraviti jest posjetiti https://juliusmeinlhappyoffice.com/hr/, ispuniti upitnik i upisati kod „JOURNAL“. Montaža i održavanje aparata također su besplatni, a sve slijedi savršena usluga.

S minimalnim naporom kreirajte svoj Happy Office i priuštite zaposlenicima dozu kreativnosti i inspiracije svakog dana – Jer šalica najbolje kave stvara još bolje timove.

Foto: Julius Meinl

Učitati još
Zatvori