Novi broj Storybooka u Girl Power tonu

Novi broj Storybooka u Girl Power tonu

Storybook & Girl Power

Novo proljetno izdanje magazina Storybook je od sutra na kioscima, a u njemu ćete itekako pronaći zanimljivo štivo za sebe. Broj obiluje ekskluzivnim intervjuima sa zvijezdama – iz Toronta s glumcem Matthewom McConaugheyjem, iz New Yorka s našim nagrađivanim direktorom fotografije Vanjom Černjulom, iz Praga s književnom zvijezdom Petrom Hulovom te sa svjetskom gastro zvijezdom iz našeg susjedstva Anom Roš, ali i reportažama s domaće društvene scene, iz svijeta mode, ljepote, filma, umjetnosti i kulture.

Povodom današnjeg Dana žena, Storybook je istražio fenomene vezane uz četvrti val feminizma, žensko tijelo kao tabu te okupio moderno žensko pleme, koje se međusobno podržava i voli. Na trostrukoj naslovnici zasjale su Ljupka Gojić Mikić, Marija Bišćan i Jelena Veljača i njihove zanimljive, nježne i buntovne kćeri. Nametnule su razgovor o žensko-ženskim odnosima, slobodama, prijateljstvima, očekivanjima i strahovima, koji se kao lavina proširio kroz cijeli broj i dao mu GIRL POWER ton.

Vikend je najbolje zasladiti opuštanjem uz kavu i listanjem magazina od korica do korica – ostvarite si ovaj jutarnji ritual već sutra.

Učitati još
Zatvori