Za one željne adrenalina i zabave: 5 super mjesta za adrenalinski dejt
Za one željne adrenalina i zabave: 5 super mjesta za adrenalinski dejt

Za one željne adrenalina i zabave: 5 super
mjesta za adrenalinski dejt

Adrenalinski dejt je odlična ideja da se zabavite s dragom osobom i pritom stvorite uspomene koje nećete tako brzo zaboraviti.

Pozovite partnera/partnericu, dečka/curu, simpatiju ili prijatelja/prijateljicu i provedite zajedno jedan zabavan dan pun adrenalina i smijeha! Kamo otići na fora adrenalinski dejt, donosimo u nastavku.

Escape room

Escape Room igre namijenjene su svima koji se žele dobro zabaviti, a pritom i testirati svoje sposobnosti poput logike, opažanja, zaključivanja i sl. Imate ograničeno vrijeme u kojem morate otkriti sve tragove, riješiti i dešifrirati zagonetke, logično razmišljati i na kraju krajeva surađivati kako biste na kraju pobjegli iz zaključane sobe. Svaka priča, odnosno igra ima svoj scenarij, a u njoj može sudjelovati od 2 do 5 igrača.

U Zagrebu danas postoji nekoliko lokacija na kojima se možete iskušati u Escape Room igrama – Escape Room Arena na Velesajmu, Fox in a box Escape Room Zagreb u Ulici kneza Mislava 14 i Portal Escape u Amruševoj 8 samo su neke od njih.

Karting

Vožnja kartinga obećava adrenalinski dejt koji nitko neće tako brzo zaboraviti. Karting možete voziti u odvojenim vozilima i međusobno se natjecati ili pak možete zajedno biti u jednom vozilu. Jedno je sigurno: vriskanja i smijeha neće manjkati.

Na karting možete otići u Karting Arenu na Velesajmu koja je jedna od najvećih u ovom dijelu Europe. Nedavno obnovljena karting staza opremljena je s najmodernijim barijerama. Početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, a poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje.

Penjanje po umjetnim stijenama

Ako volite visine ili se možda želite riješiti straha od visina, otiđite na penjanje po umjetnoj stijeni. U centru Amazinga na Velesajmu postoji zona za penjanje, a na vrhu zida od 7.5 m naći ćete prekidač koji morate pritisnuti kako biste potvrdili da ste došli na vrh. Za put do gore birate jednu od četiri stijene od kojih svaka skriva svoje izazove. Strahu i panici nema mjesta jer vas cijelo vrijeme pridržavaju sigurnosni pojas i auto belay uređaj.

Trampolin park

U maloprije spomenutoj Amazingi pronaći ćete i jedini u Hrvatskoj Trampolin park. Sastavljen je od 14 atrakcija i proteže se na 1800 kvadrata, a podjednako je namijenjen naprednim skakačima i entuzijastima koji se tek spremaju naučiti svoje prve akrobatske trikove. Bilo da želite zakucavati na koš, skakati s trapeza, preskakati rotirajuću gredu, provlačiti se kroz nindža poligon ili usavršiti svoju tehniku i trenirati na trampolinima visokih performansi, sve ćete to naći ovdje, na jednom mjestu.

Soba za razbijanje

Za kraj smo ostavili od jedan malo drugačiji prijedlog za dejt, a to je odlazak u sobu za razbijanje. S obzirom na sav stres s kojim smo ove godine suočeni, razbijanje predmeta o zid zvuči i više nego dobro ! U kontroliranim uvjetima razbijajte čaše, staklenke, tanjure i elektroniku, ispušite se i otiđite dalje. Možete donijeti i svoje stvari za razbijanje, a postoji i vreća za boks u koju možete udarati ako vam se baš ne razbija. U cijenu svakog paketa uključena je zaštitna oprema koja može pokriti cijelo tijelo, dok je zaštita za oči obavezna.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori