Nove poslastice za
ljubitelje namaza

Novi namazi Margo Mediteran i Margo šunka koji stižu iz Zvijezde razvijeni su prema recepturi domaćih stručnjaka i prvi su namazi iz nove, premium linije Margo mazivih margarina s okusima. Margo Mediteran odlikuje kombinacija aromatičnog mediteranskog začinskog bilja i bogatog okusa margarina, a Margo šunka je gurmanski namaz obogaćen aromom šunke. U njima se može uživati već i u najjednostavnijoj varijanti – samo s kruhom, ali mogu biti i izvrsna osnova za sendviče i ostale ukusne kreacije.

margo6

Zvijezda je ovu inovaciju u vlastitoj ponudi – ali i na cjelokupnom domaćem tržištu mazivih margarina – odlučila uvesti na temelju istraživanja, koja pokazuju da je okus jedan od ključnih čimbenika koje potrošači uzimaju u obzir pri kupnji prehrambenih proizvoda, pa tako i margarina. Okus margarina opisan je kao neutralan što mu omogućuje široku mogućnost kombiniranja s drugim okusima. Upravo stoga je Zvijezda odlučila potrošačima ponuditi Margo s okusom – proizvod koji spaja zanimljive okuse te kvalitetom ispunjava, pa i nadmašuje, očekivanja konzumenata.

Uz zanimljive okuse, namaze Margo Mediteran i Margo šunka – baš kao i ostale mazive margarine linije Margo – krase i druge prednosti. Lako maziva tekstura čini ih dobrim odabirom za sve one koji nemaju vremena za pripremu kruha s namazima ili sendviča. Mekoća margarina sviđa se i najmlađima, jer im omogućuje da sami, bez puno napora, sebi pripreme obrok. Uz to, margarin je bogat dobrim mastima koje pridonose zdravlja srca i krvožilnog sustava, ne sadrži kolesterol te je obogaćen vitaminima A, D i E, zbog čega ima važno mjesto u uravnoteženoj prehrani.

Preporuka

Zatvori