Jasna Zlokić, Tončica Čeljuska i Lucija Šerbedžija rasprodale Žensku priču
Jasna Zlokić, Tončica Čeljuska i Lucija Šerbedžija rasprodale Žensku priču

Jasna Zlokić, Tončica Čeljuska i Lucija Šerbedžija rasprodale Žensku priču

Sinoć je voditeljica i spisateljica Marijana Perinić u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostila poznate žene iz hrvatskog javnog prostora: pjevačicu Jasnu Zlokić, televizijsku urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku te glumicu i pjevačicu Luciju Šerbedžiju.

Prvo ovosezonsko izdanje Ženske priče održalo se uklubu hrvatskih glazbenika SAX!, asav prihod od ulaznica donirao se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna, zbog čega posebno veseli informacija da je show u potpunosti rasprodan.

Ženska priča 20.09.2023.
Marijana Perinić, Jasna Zlokić, Tončica Čeljuska i Lucija Šerbedžija

Nova sezona talk showa Ženska priča

Na temu ženske mudrosti mnogo se toga imalo za reći, pa se tako tematiziralo pitanje samorefleksije, empatije, intucije i odlučnosti, kroz prizmu istančanog smisla za humor, na račun sebe, ali i drugih, bez kojeg zasigurno nema životnog veselja pa tako ni mudosti. Biti mudra znači promišljati, njegovati svoju unutarnju i vanjsku ljepotu, ali prije svega dobro srce, zbog čega ne čudi informacija kako su gošće svojim prijateljicama često rame za plakanje, od kojih se nerijetko i očekuju životni savjeti.

Poznata pjevačica, voditeljica i glumica su sinoć otvorile dušu, i bez imalo ustručavanja, odgovarale na brojna pitanja iz publike, pričale o razlikama muškaraca i žena, naglasivši kako u partnerskom odnosu nikada ne podilaze, već njeguju iskrenost, vjernost i toleranciju.

Ženska priča 20.09.2023.

Ženska mudrost

Govorile su i o o naučenim lekcijama u partnerskim i prijateljskim odnosima, o rivalvstvima između žena, poslovnim izazovima, svojim manama i vrlinama, zaključivši razgovor kako u životu treba uživati i najvažnije od svega- ne shvaćati se preozbiljno.

Iduće izdanje Ženske priče je najavljeno 18. listopada 2023, zbog čega pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novoj sezoni koja će trajati sve do srpnja 2024.

Foto: Marina Ribar

Učitati još
Zatvori