Probudite vrtlara u sebi uz novu Zara Home kolekciju

Probudite vrtlara u sebi uz novu
Zara Home kolekciju

Iako nam trenutne temperature ne daju uvjerljiv osjećaj nadolazećeg proljeća, pogled na Zara Home stranicu unio je dašak te atmosfere. Njihova nova kolekcija The Gardening Collection posvećena je vrtlarstvu i sadnji bilja. Možda je nekima od vas vrtlarstvo sasvim uobičajena radnja jer njegujete biljčice u svom vrtu, ali za nas zatočene u betonu gradskih zgrada, bez zelenila, ovo je sasvim nešto novo i neobično. Moramo biti iskrene pa reći da nam čak i briga o ponekoj biljci u tegli te cvijeću u vazi zna zadati probleme pa ova kolekcija djeluje vrlo sanjarski za nas. Sanjajući proljeće dakako.

Vrtrlarstvo sa stilom

The Gardening Collecton inspirirana je čistom prirodom pa ju, kao glavni materijal, krasi drvo. U kolekciji možete pronaći osnovni alat koji uključuje lopaticu, malu grablju i sadilicu. Za malo veće pothvate tu je velika grablja. Osim toga, vrlo praktična stvar je stakleni balončić za doziranje vode biljkama. Uz njega, biljka se sama hrani vodom koliko joj treba i ne trebate razmišljati previše o tome. Sve to možete organizirati u jednoj ovako prekrasnoj drvenoj kutiji u kojoj nema šanse da se nešto pogubi jer sve je na jednom mjestu.

Ukoliko volite kuhati, sigurno ste zaljubljenik u svježe i vlastito začinsko bilje. Upravo njega možete posaditi u slatkim lončićima od terakote jer se i za to pobrinula Zara Home. Paket od sjemenki pet različitih vrsta začinskog bilja uključuje: bosiljak, origano, senf, vlasac i crvenu papričicu.     

Kombinacija bijele boje i svijetlog drva daje eleganciju ovom priboru uz kojeg odmah poželimo i mi nešto posaditi. Možda jedan ružičnjak. A možda bi bilo pametnije da za početak krenemo sa začinskim biljem. Korak po korak, sve u svoje vrijeme, a vrijeme je da vam u nastavku pokažemo sve ove proizvode koji su dostupni na njihovom webu.

Foto: Zara Home

Tekst: Dora Olujić

Učitati još
Zatvori