Nova Marinski Heartmades kolekcija za sanjivu svakodnevicu

Nova Marinski Heartmades kolekcija
za sanjivu svakodnevicu

Marinski Heartmades

Marina Marinski

Ako su visibabe i jaglaci vjesnici proljeća, nova kolekcija keramičkog posuđa Marine Marinski definitivno je vjesnik ljeta. I to bajkovit vjesnik! Svojom će vas ljupkošću i prozračnošću odmah pomesti s nogu i povesti natrag u vašu najdražu priču iz djetinjstva.

Marinski Heartmades

Već prepoznatljivi likovi svedeni su na lepršavi minimum i zaogrnuli su nježno ruho u bojama probuđene prirode. Hrabra žuta, raskošna tirkizna, tiha roza, neustrašiva plava i plaha siva idealno će se uklopiti u svako dnevno sanjarenje. Likovi su savršeni upravo u svojoj nesavršenosti, baš poput prirode koja je autorici vječna inspiracija i bijeg od urbane svakodnevice. Posuđe je u potpunosti niklo u studiju Marinski u Jurdanima, a ilustracije su nanesene tehnikom sitotiska.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades za najljepši trenutak u danu

Tanjuri iz nove kolekcije nazvane Nekoć davno doslovno su puni karaktera i idealni su za vesela druženja na terasi. Zdjelice nikada ne bi trebale biti zatvarane u ormariće i izvan pogleda, a kao stvorene su za slatke ljetne zalogajčiće. Suprotno njima, šalice su nešto što smijete ljubomorno čuvati za sebe i svoj poseban trenutak u danu, jer svatko zaslužuje imati samo svoju šalicu.

Marinski Heartmades

Kao što nam tople zrake sunca ujutro izmame osmijeh, tako nam i ovo posuđe već prvom jutarnjom kavom ili omiljenom zobenom kašom učine dan već u startu mrvu ljepšim. A uvijek dobro dođe malo optimizma rano izjutra…

Marinski Heartmades

Unikatno keramičko posuđe bit će dostupno od 01. lipnja 2017. putem službene web stranice branda na adresi www.marinski.me.

Marinski Heartmades

Fotografije potpisuje Daniel Bakotić. Za sve novosti pratite Facebook i Instagram stranicu brenda Marinski Heartmades.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Učitati još
Zatvori