Poželjet ćete sve iz nove IKEA kolekcije

Poželjet ćete sve iz nove IKEA kolekcije

ikea-stockholm-16

Prva Stockholm kolekcija lansirana je 1984. godine, ali svako novo izdanje počiva na istim praktičnim principima skandinavskog dizajna koji donose funkcionalne i lijepe komade po pristupačnim cijenama. I nova Stockholm 2017 kolekcija koja će u trgovine stići u travnju ne odstupa od istih postulata, a ujedno donosi sve najveće trendove na jednom mjestu.

ikea-stockholm-14

Velike i udobne sofe presvučene su baršunom čija se vladavina iz tmurne zime preselila i u proljeće, barem što se dizajna interijera tiče. Sofe dolaze u crvenoj, plavoj i sivoj boji i savršene su za lijene trenutke kod kuće.

ikea-stockholm-13

A da će Japandi biti itekako aktualan ove godine, sada dokazuje i IKEA u ovoj kolekciji. Japanski minimalizam najviše se očituje u poslužavnicima, ali dolazi do izražaja i što se tipa posuđa tiče. Budući da nova kolekcija slavi ‘slow living’, uklapa se i u srž Japandi trenda – umjerenost i uživanje u sitnicama.

ikea-stockholm-7

Stockholm 2017 sastoji se od 47 komada od kojih je većina inspirirana prirodom i tradicionalnim obrtima. Drvo i puhano staklo zauzimaju veliki dio kolekcije, najviše što se tiče manjih komada, poslužavnika, posuđa i slično, no upečatljivi komadi također su velike ratan stolice, ormari i stolići. Juteni materijali i ručno rađeni tepisi uklopili su se u ovu filozofiju.

ikea-stockholm-3

Mi smo odmah zamijetili nekoliko komada koje bi rado vidjeli u svom domu, a vi?

ikea-stockholm-9

ikea-stockholm-8

ikea-stockholm-10

ikea-stockholm-6

ikea-stockholm-4

ikea-stockholm-11

ikea-stockholm-12

ikea-stockholm-1

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori