Slike govore više od riječi: neraskidivo prijateljstvo Kone i Nale

Slike govore više od riječi: neraskidivo
prijateljstvo Kone i Nale

@kona.and.nala

Izreka da jedna slika može dočarati više od tisuću izgovorenih riječi još jednom je potvrdila tu tvrdnju. Prijateljstvo je ključan i nužan segment ljudskog života, ali i životinje osjećaju istu potrebu. Njegovati blizak odnos s ljudima ili pak drugom životinjom izrazito je bitno za normalan razvoj ljubimaca već od najranije dobi. Socijalizacija od prvih dana i kontakti koje su imali oblikovat će njihovu narav kao i stav prema ostalim životinjama u kasnijoj dobi. Kona i Nala su dva psića različitih pasmina, temperamenata i karaktera. No sve to su nadišli i pokazali kako bi izgledalo neraskidivo prijateljstvo, fotkama s Instagrama koje su nas raznježile na prvi pogled.

Neraskidivo prijateljstvo labradorice i ovčara

@kona.and.nala

Labradori su poznati po staloženoj i miroljubivoj naravi. Pravi su ‘obiteljski’ psi i najdraže im je biti kod kuće u društvu djece i svojih ljudi. S druge strane njemački ovčar od davnina se koristio za lov. Stoga je njihov temperament potpuno suprotan – vrlo su aktivni, vole vrijeme provoditi na otvorenom i imaju onaj ‘alfa’ stav. Kako to obično biva, suprotnosti se privlače i dapače nadopunjuju. Upoznali su se kao štenad i veza je od samog početka bila prisna i uzajmno ljupka.

Slike govore više od riječi

@kona.and.nala

S obzirom na to da Kona i Nala od najranije dobi dijele krevetić i jedu zdjelica uz zdjelicu ne čudi da je njihovo prijateljstvo postalo čvrsto. Sigurno je bio momenata kada se dvije mezimice nisu baš najbolje slagale no ipak su pomirile sve razlike i na Instagram fotkama poslužile kao savršen primjer jednog divnog prijateljstva.

Preporuka

Zatvori