Neprimjetni ukrasi za sve one koji ne vole božićno šarenilo

Neprimjetni ukrasi za sve one koji ne
vole božićno šarenilo

bozicni-ukrasi-ikea-1

IKEA

Zakoračili smo u prosinac, a prva adventska nedjelja je već iza nas. Trgovine su ukrasile svoje izloge, gradovi su obasjani lampicama, a mnogima početak adventskog doba znači ukrašavanje doma i stvaranje blagdanske atmosfere.

bozicni-ukrasi-urban-outfitters-1

Urban Outfitters

Ispočetka suptilno, s pokojom svijetlećom zvijezdom i uvijek šarmantnim lampicama. Kad vidimo kakav ugođaj daju, gotovo da poželimo uopće ih ne skidati cijele godine. Toplo i poput svijeća romantično svjetlo uljepšava svaku večer, a što je najbolje lampice se mogu postaviti gdje kod poželite.

bozicni-ukrasi-urban-outfitters-2

Urban Outfitters

Omotajte ih oko okvira ogledala ili slike, objesite na karnišu da svjetlucaju na prozoru, oko okvira vrata ili jednostavno pričvrstite na zid. Razni brendovi nude razna rješenja, lampice u već predodređenim oblicima, a na zidu možete ispisati i što god želite savijajući žicu. Još je bolje u tom slučaju kupiti lampice na baterije kako bi ideju izveli bez viška žice koji treba uključiti u struju.

bozicni-ukrasi-urban-outfitters-4

Urban Outfitters

bozicni-ukrasi-urban-outfitters-3

Urban Outfitters

Osim lampica, u izbor suptilnih ukrasa ulaze i oni papirnati koji se vješaju na raznim mjestima u domu. Na prozoru će izgledati posebno eterično i prozračno, čak i danju, dok će zidu podariti toplinu. Papirnati ukrasi ovog tipa često dolaze s mogućnošću da postanu lampe visilice, potrebno je samo osigurati žarulju i izvor struje.

Ova privremena rasvjeta nesumnjivo će vas vizualno grijati cijele zime i bacati šare na zid kad se ugase sva druga svjetla.

bozicni-ukrasi-ikea-3

IKEA

Veselu igru svjetla donijet će i svjećice u malim lanternama – još ako izaberete neku s blagdanskim mirisima vanilije, cimeta ili još bolje kolača – pravo blagdansko raspoloženje odmah može početi.

bozicni-ukrasi-ikea-2

IKEA

bozicni-ukrasi-stylizimoblog

@stylizimoblog

Božićni ukrasi

John Lewis

Foto: IKEA, John Lewis, Urban Outfitters, Instagram

Učitati još
Zatvori