Naočale Frames su najpoželjniji modni dodatak sezone i sad su na super popustu

Naočale Frames su najpoželjniji modni dodatak
sezone i sad su na super popustu

No-labels-just-frames-01

Inovativni brend Frames, koji stoji iza prve hrvatske digitalne platforme za kupovinu dioptrijskih naočala framespage.com, najavio je svoju novu kampanju nazvanu No labels, just frames.

U novoj kampanji za Frames sudjeluju domaći kreativci istančanog ukusa

U kampanji sudjeluju domaća lica poznata po istančanom ukusu: arhitektica Boška Bahtijarević, dizajner Nenad Dević, mlada kiparica Adela Mesić, model Ana Stanković. Svakom licu odgovaraju drugačiji okviri i upravo je to ono što ova kampanja ističe – važno je odabrati odgovarajući i kvalitetan okvir, izvrsna stakla u individualnoj dioptriji, a marka na okviru zapravo i nije važna. Upravo to pokazuju zaštitna lica ove kampanje. Svatko nosi modele koji mu savršeno pristaju, svi gledaju kroz kvalitetna stakla i svi imaju više pari naočala, uključujući i sunčane, u individualnoj dioptriji.

No-labels-just-frames-04

Just frames

Frames je u posljednjih par godina promijenio način na koji kupujemo dioptrijske naočale, a popularni je modni dodatak odavno prestao biti samo pomagalo za bolji vid. Frames nudi kvalitetne dioptrijske naočale za cijenu koju nikad ranije nije bilo moguće dobiti, uz kraće vrijeme čekanja na izradu i manje uloženog truda u pronalazak odgovarajućeg modela.

Već za 199 kuna i u samo dva do sedam dana, moguće je naručiti kvalitetne dioptrijske naočale i dobiti ih na kućnu adresu. Usto, Frames nudi besplatan pregled vida, narudžbu naočala online ili u optikama Optotim i opciju povrata unutar 15 dana ako naočale ipak ne odgovaraju. Jednom kada otkriju koji im modeli sjajno stoje, obožavatelji Framesica mogu naručiti i sunčane naočale sa svojom dioptrijom.

No-labels-just-frames-02

“To je proizvod kakav i sami želimo koristiti i usluga prilagođena kupcu: radimo kvalitetne naočale koje ne koštaju bogatstvo. Zašto bi kvalitetne naočale morale biti toliko skupe da si možemo priuštiti samo jedne? Ne nosimo svaki dan niti istu odjeću. Osim toga, htjeli smo ponuditi i puno bržu uslugu jer ni mi ne bismo željeli tjednima čekati svoje nove naočale”, rekla je Dora Plišić, osnivačica brenda Frames.

Kvalitetne naočalne leće

Frames naočale dolaze s kvalitetnim naočalnim lećama osječkog laboratorija Dea Lens, u individualnoj dioptriji kupca, koje se visokom kvalitetom i fer cijenom uklapaju u Framesovu politiku. Te su leće jednako tanke, jednako lagane, jednako prozirne kao i leće svih ostalih kvalitetnih proizvođača i dolaze s dvogodišnjom garancijom.

Kod Framesa oduševljava to što su standardne dioptrijske naočalne leće već uključene u cijenu naočala, čak i onu najnižu od 199 kuna. Uz Frames okvire dostupne su i tanje leće primjerene većim dioptrijama, kao i dodatni slojevi zaštite. Ove naočale je moguće naručiti online i već za nekoliko dana stižu na kućnu adresu, a dovoljno je samo upisati sve podatke o dioptriji ili učitati nalaze. Osim toga, naočale je moguće isprobati i u optikama Optotim koje nude i besplatan pregled vida.

Frames nudi i progresivne naočale koje sadrže dioptriju za daljinu i za blizinu u jednoj leći. Za naočale s progresivnim lećama potrebno je kratko doći u optiku Optotim na uzimanje točnih mjera potrebnih za izradu individualnih progresivnih naočala, a ostatak procesa kupovine se može obaviti online ili u optici prilikom izmjere.

No-labels-just-frames-08

Kako do svojih Framesica?

Framesice se mogu razgledati i naručiti online na framespage.com ili fizički isprobati i naručiti u optikama Optotim u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Crikvenici, Delnicama i optikama Lens u Osijeku. U ovim je optikama moguće obaviti i besplatni pregled vida prije naručivanja najpoželjnijeg modnog dodatka sezone ili više njih.

Sada možete naći Frames naočale na popustu do 40%!

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori